Jouw verzekering voor tuingereedschap

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

SSL

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt gedekt door de verzekering voor tuingereedschap:

coverage_fall

Valschade

Je tuingereedschap raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De simplesurance verzekering voor tuingereedschap is van toepassing als bijvoorbeeld het gereedschap gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

coverage_water

Vloeistofschade

Je tuingereedschap komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de simplesurance tuingereedschapverzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

theft

Inbraak

Ook duur tuingereedschap is zeer geliefd bij dieven. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw gereedschap verzekerd tegen het risico van inbraak.

damages-sprite-09

Kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en het tuingereedschap (tijdelijk voor het opladen) verbonden is aan een stopcontact. simplesurance dekt ook deze schade.

third party

Schade door derden

Jouw tuingereedschap raakt door sabotage of vandalisme beschadigd? Ook in deze gevallen geniet je dankzij simplesurance volledige dekking!

coverage_fire

Bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw tuingereedschap als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt simplesurance voor een oplossing.

Dat biedt de verzekering voor tuingereedschap van simplesurance

Of het nu gaat om een grasmaaiers, zwembad bodemreinigers of bladblazers – tuingereedschap is vaak de trots van iedere hobbyist. In je eigen tuin worden ze regelmatig ingezet en verlichten voor veel tuinliefhebbers het werk aanzienlijk. Deste vervelender is het natuurlijk als door een ongeluk het gereedschap onbruikbaar wordt, vaak is het duur om een nieuw apparaat aan te schaffen of te laten repareren. Dankzij de verzekering voor tuingereedschap van simplesurance blijf je niet alleen met de kosten zitten, met onze omvangrijke dekking krijg je een riante tegemoedkoming in de kosten bij total loss of kostenovername bij reparatie. Optioneel kun je ook nog een dekking tegen inbraak afsluiten zodat je 100% verzekerd bent.

Wat onze klanten zeggen

Jouw voordelen bij een simplesurance verzekering voor tuingereedschap.

icon_rocket_green

Snel geholpen

Schade of verlies van jouw tuingereedschap kun je eenvoudig 24 uur per dag online melden. Wij zorgen meteen voor kostenovername bij reparatie of vervanging.

Kompleter Schutz1

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Transparenter Vertrag

Heldere voorwaarden

Alle simplesurance-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw apparaat verzekerd is.

icon_thumbsup_green

Eenvoudig afsluiten

Je kunt met slechts enkele muiskliks jouw tuingereedschap verzekeren. We hebben van jou alleen maar je e-mail adres en bijv. de het serienummer van jouw tuingereedschap nodig.

Is je apparaat beschadigd geraakt?
Het werkt heel eenvoudig:

  • 1

    Bij het melden van een claim, geef je in het online formulier eenvoudig aan wat er is gebeurd.

  • 2

    Je ontvangt een verzendlabel voor het gratis versturen van je apparaat naar onze geautoriseerde reparatiepartner.

  • 3

    Je apparaat wordt gecontroleerd en indien nodig, gerepareerd of vervangen en vervolgens naar je teruggestuurd.

Onze partner

Veelgestelde vragen

“Hoe kan ik mijn tuingereedschap verzekeren?”

Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw tuingereedschap en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om, naast uitsluitend de bescherming tegen schade, ook optioneel te kiezen voor inbraakdekking, om jouw tuingereedschap 100% te verzekeren. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. Het verzekeringscertificaat sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

“Wat is de looptijd van de overeenkomst van mijn simplesurance verzekering voor tuingereedschap?”

De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. Je hoeft niet op te zeggen. Ook word jouw contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering – voordat hij afloopt – echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

“Binnen welk tijdsbestek kan ik mijn apparaat nog verzekeren?”

Je kunt apparaten tot maximaal 6 maanden na aankoop nog bij simplesurance verzekeren, dit geldt ook voor tuingereedschap.

contact-visual

simplesurance Help Center

Vind antwoorden op veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op.