Printversie

Wijze van bestellen

Bestel bij simplesurance.nl via de volgende stappen:

1) Door te klikken op de knop “Bestellen“, leg je – niet-bindend – een verzekeringsovereenkomst in je winkelmandje.

2) Na het kiezen van je verzekeringsproduct verschijnt automatisch de pagina met jouw besteloverzicht (Bestelstap “1 Bestelgegevens“). Hier kun je nogmaals de door jou gewenste verzekeringsovereenkomst inzien. Je vindt er ook verwijzingen naar de betreffende Algemene Verzekeringsvoorwaarden en het herroepingsrecht.

3) Verder dien je hier alle relevante informatie in te voeren om een overeenkomst te kunnen afsluiten. Dat zijn meestal jouw naam- en adresgegevens + een IMEI/serienummer of factuurnummer.

4) Wil je de geselecteerde verzekering afsluiten? Selecteer dan de door jou gewenste betaalmethode en klik op de pagina met je besteloverzicht (Bestelstap “1 Bestelgegevens“) op “Betalen”. Dit brengt je verder naar het betaalproces (Bestelstap “2 Betalen”) van onze betaalprovider (bij iDEAL, Sofort Banking of Paypal) of op onze eigen betaalpagina bij betaling per creditcard.

5) Hier (Bestelstap “2 Betalen”) krijg je nogmaals een overzicht van de door jouw geselecteerde verzekeringsovereenkomst en de uiteindelijk daarbij horende prijs. Voer nu je betaalgegevens in.

6) Na succesvolle betaling verschijnt automatisch onze bestelbevestigingspagina (Bestelstap  “3. Bestelbevestiging“). Daar vind je onder meer het nummer van je verzekeringscertificaat en de uiteindelijke prijs. Verder kan je vanaf deze pagina ook jouw verzekeringscertificaat downloaden. Tegelijkertijd sturen wij jou een e-mail met de bestelbevestiging, waarin eveneens jouw verzekeringscertificaat is opgenomen, naast de productinformatie en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden incl. informatie m.b.t. het herroepingsrecht.

Meer informatie over de manier van betalen vind je hier.

Jouw bestellingen worden door ons na het afsluiten van de overeenkomst voor de volledige duur van de contractperiode opgeslagen. Mocht je de documenten met betrekking tot jouw bestellingen kwijtraken, neem dan contact met ons op via e-mail/fax/telefoon. Wij sturen je in dat geval met plezier een kopie van de bestelgegevens toe.

We verzoeken je vriendelijk om alle documenten en berichten die je van ons ontvangt zeer zorgvuldig te bewaren.

Printversie

 

Download Wijze van bestellen (PDF-Document)*

*Aanwijzing:
Om Pdf-bestanden te kunnen bekijken, heb je Adobe® PDF reader nodig.

Download Adobe Acrobat Reader