Jouw verzekering voor verwarmingsapparaten

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

SSL

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt gedekt door de verzekering voor verwarmingsapparaten:

coverage_fall

Valschade

Je verwarmingsapparaat raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De simplesurance verzekering voor verwarmingsapparaten is van toepassing als bijvoorbeeld het verwarmingsapparaat gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

coverage_water

Vloeistofschade

Jouw verwarmingsapparaat komt in contact met een vloeistof en werkt slechts beperkt of helemaal niet.

theft

Inbraak

Ook duur verwarmingsapparaat is zeer geliefd bij dieven. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw verwarmingsapparaat verzekerd tegen het risico van inbraak.

damages-sprite-09

Kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en het verwarmingsapparaat (tijdelijk voor het opladen) verbonden is aan een stopcontact. simplesurance dekt ook deze schade.

third party

Schade door derden

Jouw verwarmingsapparaat raakt door sabotage of vandalisme beschadigd? Ook in deze gevallen geniet je dankzij simplesurance volledige dekking!

coverage_handling

Bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw verwarmingsapparaat als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt simplesurance voor een oplossing.

Dit biedt de verzekering voor verwarmingsapparaten van simplesurance

Losse verwarmingsapparaten of heaters worden vooral in de (hobby) schuur vaak gebruikt als het buiten weer kouder wordt. Natuurlijk wil je desondanks lekker verder klussen maar niet in de kou. Het is dan ook jammer als door kortsluiting of waterschade de verwarming kapot gaat en je in de kou verder moet klussen. Voor zulke gevallen is er de simplesurance verzekering voor verwarmingsapparaten, wij zorgen dat je het apparaat kunt laten repareren en niet zelf met de kosten blijft zitten. Zo zit je er snel weer warmpjes bij.

Wat onze klanten zeggen

Jouw voordelen bij een simplesurance verzekering voor verwarmingsapparaten.

icon_rocket_green

Snel geholpen

Schade aan jouw verwarmingsapparaat kun je eenvoudig 24 uur per dag online melden. Wij zorgen meteen voor kostenovername bij reparatie.

Kompleter Schutz1

Complete dekking

Onze garantieverlenging zorgt er ook na afloop van de fabrieksgarantie voor dat je gedekt bent.

Transparenter Vertrag

Heldere voorwaarden

De simplesurance garantieverlenging voor verwarmingsapparaten heeft een vaste looptijd en wordt niet automatisch verlengd. Je betaalt maar een keer en daarna heb je geen verdere kosten.

icon_thumbsup_green

Eenvoudig afsluiten

Je kunt je verwarmingsapparaat met slechts een paar kliks verzekeren. We hebben slechts een e-mail adres en een serie- of factuurnummer nodig en de garantie is verlengd.

Is je apparaat beschadigd geraakt?
Het werkt heel eenvoudig:

  • 1

    Bij het melden van een claim, geef je in het online formulier eenvoudig aan wat er is gebeurd.

  • 2

    Je ontvangt een verzendlabel voor het gratis versturen van je apparaat naar onze geautoriseerde reparatiepartner.

  • 3

    Je apparaat wordt gecontroleerd en indien nodig, gerepareerd of vervangen en vervolgens naar je teruggestuurd.

Onze partner

Veelgestelde vragen

“Hoe kan ik mijn verwarmingsapparaat verzekeren?”

Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw tuingereedschap en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om, naast uitsluitend de bescherming tegen schade, ook optioneel te kiezen voor inbraakdekking, om jouw tuingereedschap 100% te verzekeren. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. Het verzekeringscertificaat sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

“Wat is de looptijd van de overeenkomst van mijn simplesurance verzekering voor verwarmingsapparaten?”

De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. Je hoeft niet op te zeggen. Ook word jouw contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering – voordat hij afloopt – echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

“Binnen welk tijdsbestek kan ik mijn apparaat nog verzekeren?”

Je kunt apparaten tot maximaal 6 maanden na aankoop nog bij simplesurance verzekeren, dit geldt ook voor verwarmingsapparaten.

contact-visual

simplesurance Help Center

Vind antwoorden op veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op.