De passende verzekering voor je bouwmarktproducten

Minder zorgen om en meer plezier van je bouwmarktproducten

Verzeker je bouwmarktproducten en verleng de fabrieksgarantie met de garantieverlenging van simplesurance. Om je apparaten zo goed mogelijk te verzekeren kun je ze bijvoorbeeld ook extra verzekeren tegen veel voorkomende schade.

SSL

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

De passende complete verzekering van simplesurance voor je bouwmarktproducten

Over de aankoop van bouwmarktproducten is meestal goed nagedacht, want een hoogwaardige hogedrukreiniger, een trilplaat of zelfs een zitmaaier koop je niet elke dag. Omdat deze apparaten vaak in de buitenlucht worden gebruikt, lopen ze grote risico’s. Ook is de hobbyist vaak niet echt deskundig wat het gebruik betreft. Daarom dienen de gereedschappen compleet verzekerd te zijn.

De verzekering voor bouwmarktproducten van simplesurance dekt alle mogelijke schade, van kortsluiting, schade door vallen en door vloeistoffen en schade door derden tot bedieningsfouten, brand of diefstal. Bovendien is er voor je gereedschappen nog de mogelijkheid je garantie tot drie jaar te verlengen. Want iedereen weet dat gereedschappen eigenlijk altijd direct na afloop van de fabrieksgarantie kapot gaan. En dat is natuurlijk nog irritanter als je grote apparaten aanschaft. Met simplesurance is dat vanaf nu geen probleem meer, want wij hebben een complete verzekering voor je gereedschappen!

Jouw voordelen met de simplesurance verzekering voor bouwmarktproducten

Met maar een paar klikken sluit je de simplesurance verzekering voor bouwmarktproducten af. In de volgende tabel krijg je snel een overzicht waarom de simplesurance verzekering voor jou de moeite waard is.

Verzekerd je tegen de volgende schadegevallen Standaard fabrieksgarantie Simplesurance Apparatuur verzekering
Inbraak (optional)
Val- en ongevalschade
Waterschade
Bedieningsfouten
Beschadiging door derden
Kortsluiting, overspanning
Brandschade
Wereldwijde dekking

De simplesurance verzekering voor je bouwmarktproducten – complete verzekering van ongevallen en veel voorkomende schade

simplesurance neemt je angsten en zorgen weg, of het nu om je woning gaat, je werkplaats of de tuin. Zodat jij van het moment kunt genieten en je geen zorgen hoeft te maken om niet voorziene hoge kosten. Wij zorgen ervoor dat je je bouwmarktproducten in geval van schade niet lang hoeft te missen.

 • Verzekering tegen diefstal na inbraak

  Nieuwe elektronische apparaten hebben altijd al de belangstelling van dieven gehad. Wanneer je bij simplesurance de verzekering tegen diefstal na inbraak afsluit (optioneel), is je apparaat ook tegen het risico van diefstal na inbraak verzekerd.

 • Verzekering tegen schade door vallen

  Je apparaat lijdt schade omdat het valt of door een ander voorwerp wordt geraakt. De apparatenverzekering van simplesurance is bijvoorbeeld van toepassing als het display stuk is, of als er na een val een ander technisch defect optreedt.

 • Verzekering tegen brand

  Als je verzekerd apparaat door brand beschadigd of vernield wordt, helpt simplesurance je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brand of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de barbecue.

 • Verzekering tegen vloeistofschade

  Je gereedschap komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in een emmer valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet meer. Met de simplesurance gereedschapverzekering ben je goed verzekerd.

 • Verzekering tegen schade door derden

  Heeft een vriend je apparaat gebruikt en per ongeluk beschadigd? Of is het door een onbekende opzettelijk vernield? Ook in dat geval is de schade dankzij een gereedschappenpolis volledig verzekerd.

 • Verzekering tegen kortsluiting

  Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat terwijl een verzekerd apparaat verbonden is aan een stopcontact om het op te laden. simplesurance dekt ook deze schade via de apparatenverzekering.

Jouw voordelen bij de garantieverlenging van simplesurance

Met een paar klikken sluit je de simplesurance garantieverlenging voor gereedschappen af. In de volgende tabel krijg je snel een overzicht waarom de simplesurance garantieverlenging voor jou de moeite waard is.

Looptijd Standaard fabrieksgarantie Simplesurance Garantieverlenging*
tot 24 maanden
tot 36 maanden
tot 48 maanden
tot 60 maanden
*geldt vanaf de 24ste maand