Jouw Galaxy Tab verzekering

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

SSL

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Wat wordt gedekt door de Galaxy Tab verzekering?

coverage_fall

Displayschade

Het display van jouw apparaat breekt of door een val treedt er een technisch defect op.

coverage_water

Vloeistofschade

Jouw apparaat komt in contact met een vloeistof en werkt slechts beperkt of helemaal niet.

theft

Diefstal

Met een diefstalverzekering ben je beschermd tegen diefstal, inbraak, beroving en plunderingen.

third party

Schade door derden

Je geniet ook van een volledige verzekeringsdekking als je apparaat is beschadigd door sabotage of vandalisme.

coverage_handling

Bedieningsfouten

Jouw apparaat is beschadigd door een bedieningsfout, zoals onhandigheid of onwetendheid.

coverage_fire

Brandschade

Jouw apparaat is beschadigd door vuur of hitte, inclusief overspanning en kortsluiting.

Wat je over de Galaxy Tab verzekering moet weten:

 • De Galaxy Tab is een van de meest populaire apparaten in zijn soort. Het apparaat laat zich intuïtief bedienen en stelt nieuwe normen op het gebied van prestaties. Ten slotte neemt de tablet de tweede plaats in op de lijst met best verkochte apparaten achter de iPad. In het derde kwartaal van 2018 bedroeg het wereldwijde marktaandeel 14,6 procent. In dezelfde periode van het voorgaande jaar was deze met 15,0 procent iets hoger.
 • Een Galaxy Tab-verzekering wordt aanbevolen voor diegenen die de ontoereikende verzekeringsdekking van een inboedelverzekering willen uitbreiden. Tot slot dekt de inboedelverzekering geen reparatiekosten als gevolg van kortsluiting of bedieningsfouten. Bovendien regelt alleen een Samsung Galaxy Tab-verzekering displayschade veroorzaakt door bijvoorbeeld een val.
 • simplesurance belooft met de Samsung Galaxy Tab-verzekering het hoogste beschermingsniveau, die naast de bovengenoemde gevaren, ook optioneel selecteerbare diefstaldekking biedt. Bovendien kan de verzekering in een paar klikken worden voltooid: voer gewoon wat persoonlijke informatie en een serienummer in, en u profiteert al van de uitgebreide bescherming van de Samsung Galaxy Tab-verzekering.

Wat onze klanten zeggen

De voordelen van een Galaxy Tab verzekering

icon_rocket_green

Meteen verzekerd

Je apparaat is meteen verzekerd, zonder wachttijd wanneer je de verzekering binnen 7 dagen na de aankoop afsluit.

icon_thumbsup_green

Eenvoudig afsluiten

Je kunt je apparaat op elk moment binnen een paar kliks verzekeren. We hebben enkel wat persoonlijke informatie en het serienummer van je apparaat nodig.

icon_clock_green

Binnen 3 maanden

Maak je geen zorgen als je jouw apparaat niet gelijk verzekerd hebt. Wij bieden je de mogelijkheid dit nog tot drie maanden na de aankoop alsnog te doen.

icon_globe-green

Wereldwijde dekking

De verzekering is overigens wereldwijd geldig, zodat je apparaat ook op reis in het buitenland altijd goed gedekt is.

Is je apparaat beschadigd geraakt?
Het werkt heel eenvoudig:

 • 1

  Bij het melden van een claim, geef je in het online formulier eenvoudig aan wat er is gebeurd.

 • 2

  Je ontvangt een verzendlabel voor het gratis versturen van je apparaat naar onze geautoriseerde reparatiepartner.

 • 3

  Je apparaat wordt gecontroleerd en indien nodig, gerepareerd of vervangen en vervolgens naar je teruggestuurd.

Onze partner

Veelgestelde vragen

“Hoe kan ik mijn nieuwe Samsung Galaxy tablet verzekeren?”

Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw Samsung Galaxy Tablet en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om naast de standaard dekking tegen schade, te kiezen voor een diefstaldekking. Daarmee is jouw tablet 100% verzekerd tegen alle risico´s. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. De verzekeringspolis sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

“Wat is de looptijd van mijn simplesurance Galaxy tab verzekering?”

De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. U hoeft niet op te zeggen. Ook wordt je contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering – voordat hij afloopt – echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

“Mijn Galaxy tablet is beschadigd. Wat moet ik doen?”

Een schade meld je makkelijk op onze website onder ‘Schade melden’. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte Samsung Galaxy Tablet gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je Galaxy Tab zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug. In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie voor jou te verzorgen, vergoeden wij in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een vervangende tablet. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding.