Printversie

Betalen op simplesurance.nl

Bij ons krijg je tijdens de bestelprocedure alle betaalmogelijkheden aangereikt die wij jou kunnen aanbieden. Je mag zelf uit de aangereikte betaalmogelijkheden kiezen. Je kunt op simplesurance.nl betalen per creditcard (Visa, MasterCard), automatische incasso, Paypal of Sofort Banking. Hierna worden de individuele betaalmogelijkheden nader toegelicht. Houd er rekening mee dat per bestelling slechts één kortingscode/korting geldig is. Indien je annuleert, vervalt de korting. Prijs-voordeelacties en klantkortingen zijn alleen van toepassing totdat ze worden ingetrokken. Voor tijdelijke kortingsacties gelden tevens de bij de betreffende actie behorende voorwaarden.

iDEAL

Bij iDEAL wordt je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van jouw bank. Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Bij deze betaalwijze wordt jouw betaling direct afgeschreven. Om te betalen met iDEAL doorloop je vanaf het punt waar u uw betaalwijze kiest de volgende stappen:

 1. Selecteer jouw bank

 2. Klik op ‘Aankoop afsluiten, hier zie je nogmaals welke Polis je geselecteerd hebt.

 3. Je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van jouw bank.

 4. Rond hier jouw betaling af.

 5. Vergeet niet na jouw betaling terug te gaan naar de simplesurance site. Hier wordt jouw bestelling afgerond en zie je een bevestiging van jouw betaling.

 6. Na de bestelling krijg je van ons een Bestelbevestiging per e-mail met alle relevante documenten.

Creditcard

Op simplesurance.nl kan je veilig kopen met een creditcard. Wij accepteren Visa en Mastercard. Bij het afsluiten van de bestel- en betaalprocedure wordt je creditcard belast. De documenten van je overeenkomst ontvang je onmiddellijk na het voltooien van de betaalprocedure. Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, wordt het betaalde bedrag naar je teruggestort.
De creditcardgegevens worden door jou ingevoerd op de onze checkout pagina en dan versleuteld doorgestuurd naar onze betaalprovider “Stripe”. Creditcardgegevens worden door simplesurance zelf niet opgeslagen. Voor meer informatie over het beschermen van je gegevens, zie onze Privacy-informatie

Paypal

Via Paypal betaal je snel en veilig, zonder dat je jouw rekeninginformatie hoeft in te voeren op simplesurance.nl. De documenten van de overeenkomst ontvang je onmiddellijk na het voltooien van de Paypal-betaalprocedure. Je Paypal-account wordt na afronding van de bestelling belast. Als je een beroep doet op je herroepingsrecht, wordt het betaalde bedrag aan je terugbetaald.
Meer informatie over Paypal vind je hier.

Online overschrijving van Klarna

Door te kiezen voor online overschrijving van Klarna, kan je snel en veilig betalen, zonder dat je jouw rekeninginformatie hoeft in te voeren op simplesurance.nl. De documenten van de overeenkomst ontvang je onmiddellijk na het voltooien van de betaalprocedure.
De rekening wordt direct na afronding van de bestelling belast. Als je een beroep doet op jouw herroepingsrecht, wordt het betaalde bedrag aan je terugbetaald.
Meer informatie over Klarna vind je hier.

Printversie

Download Betaalinformatie (PDF-Document)*

*Aanwijzing:
Om Pdf-bestanden te kunnen bekijken, heb je Adobe® PDF reader nodig.

Download Adobe Acrobat Reader