Printversie

Betalen op simplesurance.nl

Bij ons krijg je tijdens de bestelprocedure alle betaalmogelijkheden aangereikt die wij jou kunnen aanbieden. Je mag zelf uit de aangereikte betaalmogelijkheden kiezen. Je kunt op simplesurance.nl betalen per creditcard (Visa, MasterCard), automatische incasso, Paypal of iDeal Banking. Hierna worden de individuele betaalmogelijkheden nader toegelicht. Houd er rekening mee dat per bestelling slechts één kortingscode/korting geldig is. Indien je annuleert, vervalt de korting. Prijs-voordeelacties en klantkortingen zijn alleen van toepassing totdat ze worden ingetrokken. Voor tijdelijke kortingsacties gelden tevens de bij de betreffende actie behorende voorwaarden.

Creditcard

Op simplesurance.nl kan je veilig kopen met een creditcard. Wij accepteren Visa en Mastercard. Bij het afsluiten van de bestel- en betaalprocedure wordt je creditcard belast. De documenten van je overeenkomst ontvang je onmiddellijk na het voltooien van de betaalprocedure. Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, wordt het betaalde bedrag naar je teruggestort.
De creditcardgegevens worden door jou ingevoerd op de onze checkout pagina en dan versleuteld doorgestuurd naar onze betaalprovider “Stripe”. Creditcardgegevens worden door simplesurance zelf niet opgeslagen. Voor meer informatie over het beschermen van je gegevens, zie onze Privacy-informatie

Automatische incasso

Op simplesurance.nl kan je veilig kopen met een automatische incasso. Bij deze betaalwijze wordt jouw betaling direct afgeschreven. De documenten van je overeenkomst ontvang je onmiddellijk na het voltooien van de betaalprocedure. Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, wordt het betaalde bedrag naar je teruggestort.
De bankgegevens worden door jou ingevoerd op de onze checkout pagina en dan versleuteld doorgestuurd naar onze betaalprovider “Stripe”. Bankgegevens worden door simplesurance zelf niet opgeslagen. Voor meer informatie over het beschermen van je gegevens, zie onze Privacy-informatie

Paypal

Via Paypal betaal je snel en veilig, zonder dat je jouw rekeninginformatie hoeft in te voeren op simplesurance.nl. De documenten van de overeenkomst ontvang je onmiddellijk na het voltooien van de Paypal-betaalprocedure. Je Paypal-account wordt na afronding van de bestelling belast. Als je een beroep doet op je herroepingsrecht, wordt het betaalde bedrag aan je terugbetaald.
Meer informatie over Paypal vind je hier.

iDEAL

Op simplesurance.nl kan je veilig kopen met een iDeal. Je hebt de mogelijkheid om per met iDEAL te betalen als je internetbankiert bij onder andere ABN AMRO, ASN Bank, ING en Rabobank. Bij deze betaalwijze wordt jouw betaling direct afgeschreven. De documenten van je overeenkomst ontvang je onmiddellijk na het voltooien van de betaalprocedure. Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, wordt het betaalde bedrag naar je teruggestort.
De bankgegevens worden door jou ingevoerd op de onze checkout pagina en dan versleuteld doorgestuurd naar onze betaalprovider “Stripe”. Bankgegevens worden door simplesurance zelf niet opgeslagen. Voor meer informatie over het beschermen van je gegevens, zie onze Privacy-informatie

Printversie

Download Betaalinformatie (PDF-Document)*

*Aanwijzing:
Om Pdf-bestanden te kunnen bekijken, heb je Adobe® PDF reader nodig.

Download Adobe Acrobat Reader