SSL

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

De passende garantieverlenging van simplesurance voor je lievelingsapparaten

Als je tegenwoordig in Nederland elektrische apparaten koopt, ben je over het algemeen door de fabrieksgarantie 24 maanden gedekt. De wettelijke garantoe geldt vooral in de eerste zes maanden, waarin de verkoper moet bewijzen dat het apparaat ten tijde van de verkoop geen gebreken had. Deze interpretatie wordt na zes maanden omgedraaid. Nu moet hij door de wisseling van de bewijslast aantonen dat de schade al bij de overdracht aanwezig was. De fabrieksgarantie is een vrijwillige aanvulling van de fabrikant en heeft voor het grootste deel betrekking op het functioneren van het apparaat of de onderdelen daarvan, zodat veel soorten schade bij koelkasten, vaatwassers, grasmaaiers, koffiezetapparaten enzovoort gedekt zijn. De omvang van de schade is echter niet bij de wet geregeld.

Garantie en vrijwaring hebben één ding gemeen: ze eindigen (doorgaans) na 24 maanden. Maar wie kent dat niet: na afloop van de garantie gaat het dure elektrische apparaat kapot, en wie heeft er nou genoeg geld om elke twee jaar nieuwe dure elektrische machines en apparaten te kopen? In zulke gevallen is een garantieverlenging uiterst zinvol. In het ideale geval gaat deze garantieverlenging samen met de door de meeste fabrikanten gegarandeerde rechten. Die garantieverlenging van simplesurance biedt een complete dekking; er is geen eigen risico van toepassing, maar wel een dekking van beschadigingen en de mogelijkheid om het apparaat te ruilen of ter plekke te laten repareren. Bovendien kun je de garantieverlenging van simplesurance naar keuze voor 36, 48 of 60 maanden afsluiten.

Jouw voordelen bij de garantieverlenging van simplesurance

Met een paar klikken sluit je de simplesurance garantieverlenging voor keukenapparaten en gereedschappen af.In de volgende tabel krijg je snel een overzicht waarom de simplesurance garantieverlenging voor jou de moeite waard is.

Looptijd Standaard fabrieksgarantie Simplesurance Garantieverlenging*
tot 24 maanden
tot 36 maanden
tot 48 maanden
tot 60 maanden
*geldt vanaf de 24ste maand

Onze partner

Dit kan ook interessant zijn voor jou

vanaf 14,95 €
Computer
Verzekering voor
Computer
vanaf 14,95 €
Spielekonsole
Verzekering voor
Spielekonsolen