Garantie bijkopen?

De garantieverlenging van simplesurance: Minder zorgen om en meer plezier van je apparaten!

Verzeker je huishoudelijke apparaten en gereedschappen en verleng de fabrieksgarantie met de garantieverlenging van simplesurance. Bespaar je onnodige kosten en wees er gerust op dat je zo goed mogelijk verzekerd bent.

SSL Protected

eKomi Onderscheiding
simplesurance verzekering
Beoordeling 9.2/10
Gemiddelde uit 13 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

De passende garantieverlenging van simplesurance voor je lievelingsapparaten

Als je tegenwoordig in Nederland elektrische apparaten koopt, ben je over het algemeen door de fabrieksgarantie 24 maanden gedekt. De wettelijke garantoe geldt vooral in de eerste zes maanden, waarin de verkoper moet bewijzen dat het apparaat ten tijde van de verkoop geen gebreken had. Deze interpretatie wordt na zes maanden omgedraaid. Nu moet hij door de wisseling van de bewijslast aantonen dat de schade al bij de overdracht aanwezig was. De fabrieksgarantie is een vrijwillige aanvulling van de fabrikant en heeft voor het grootste deel betrekking op het functioneren van het apparaat of de onderdelen daarvan, zodat veel soorten schade bij koelkasten, vaatwassers, grasmaaiers, koffiezetapparaten enzovoort gedekt zijn. De omvang van de schade is echter niet bij de wet geregeld.

Garantie en vrijwaring hebben één ding gemeen: ze eindigen (doorgaans) na 24 maanden. Maar wie kent dat niet: na afloop van de garantie gaat het dure elektrische apparaat kapot, en wie heeft er nou genoeg geld om elke twee jaar nieuwe dure elektrische machines en apparaten te kopen? In zulke gevallen is een garantieverlenging uiterst zinvol. In het ideale geval gaat deze garantieverlenging samen met de door de meeste fabrikanten gegarandeerde rechten. Die garantieverlenging van simplesurance biedt een complete dekking; er is geen eigen risico van toepassing, maar wel een dekking van beschadigingen en de mogelijkheid om het apparaat te ruilen of ter plekke te laten repareren. Bovendien kun je de garantieverlenging van simplesurance naar keuze voor 36, 48 of 60 maanden afsluiten.

Garantieverlenging van simplesurance

Voordelen

Jouw voordelen bij de garantieverlenging van simplesurance

Met een paar klikken sluit je de simplesurance garantieverlenging voor keukenapparaten en gereedschappen af.In de volgende tabel krijg je snel een overzicht waarom de simplesurance garantieverlenging voor jou de moeite waard is.

Looptijd Standaard fabrieksgarantie simplesurance (NL)
Garantieverlenging*
 
tot 24 maanden
tot 36 maanden
tot 48 maanden
tot 60 maanden

*geldt vanaf de 24ste maand

Meer verzekeringen van simplesurance

Onze partner

Allianz
Arag
Betaalmethodes:

Veilig kopen: