Jouw fietsverzekering

De complete verzekering voor jouw fiets – in heel Europa.

SSL

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt gedekt door de simplesurance fietsverzekering:

damages-sprite-10

Diefstal & onderdelen diefstal

Omvat ook beroving en inbraak, binnen en buiten uw woonruimte.

damages-sprite-12

Vandalisme

In geval van vandalisme worden de noodzakelijke reparatiekosten gedragen zonder aftrek van een eigen risico.

damages-sprite-01

Schade door vallen

In geval van een val of ongeluk, bijv. op ijzige en regenachtige wegen nemen we de reparatiekosten over.

Verschleiß

Slijtage

De fietsonderdelen zijn zwaar versleten en beschadigd door gebruik. Dit is niet van toepassing op remmen en banden.

Wat je over een fietsverzekering van simplesurance moet weten:

  • Waarom moet je jouw fiets verzekeren?
   Een nieuwe fiets koop je niet zomaar, die blijft, als het goed is, een aantal jaren bij je. Nu is een goede, nieuwe stadsfiets meestal een flinke investering in je mobiliteit. Als je diep in de buidel tast voor een nieuwe fiets, dan wil je natuurlijk ook zeker weten dat deze niets overkomt. Feit is dat er in Nederland jaarlijks ruim 700.000 fietsen gestolen worden. Dat komt neer op bijna 2.000 fietsen per dag in het hele land. Dat klinkt toch als een hele goede reden om je nieuwste aanwinst te verzekeren tegen fietsdiefstal! Wil je jouw fiets ook nog tegen beschadiging verzekeren, dan heb je andere dekkingselementen zoals schade, valschade of bedieningsfouten nodig. De fietsverzekering van simplesurance biedt in zulke gevallen de optimale dekking.
  • Wat dekt een fietsverzekering van simplesurance?
   Met de simplesurance fietsverzekering ben je verzekerd tegen diefstal, inbraak en beschadiging door vandalisme, valschade en/of bedieningsfouten. Met onze fietsverzekering is jouw nieuwe stalen ros buitenshuis verzekerd tegen een lage prijs- in of buiten Nederland maakt geen verschil bij onze fietsverzekering. Bij simplesurance is je fiets in heel Europa verzekerd en je contract loopt na een jaar af. Nog een mooie plus is dat er bij de fietsverzekering van simplesurance geen sprake is van eigen risico.
  • Voordelen van een simplesurance-verzekering
   Doordat wij samenwerken met Allianz wordt jouw premie niet door je regio bepaald. Het maakt dus niet uit of je in een klein dorp of grote stad woont. Verzekeringen zijn vaak vrij ingewikkeld, maar als online verzekeraar proberen we het proces zo makkelijk mogelijk te houden. Ben jij op zoek naar een fietsverzekering waarbij alles snel en online geregeld wordt? Dan zit je goed bij simplesurance: geen papieren rompslomp, een betrouwbare klantenservice en een vaste looptijd. Vul je e-mailadres en framenummer in, kies een betaalwijze en lees onze polisvoorwaarden goed door. Je krijgt direct een bevestiging met daarin je verzekeringsdocumenten en je fiets is veilig!

Wat onze klanten zeggen

Jouw voordelen van een simplesurance fietsverzekering

icon_rocket_green

Meteen verzekerd

Je fiets is meteen verzekerd, zonder wachttijd wanneer je de verzekering binnen 14 dagen na de aankoop afsluit.

Kompleter Schutz1

Eenvoudig afsluiten

Je kunt je fiets op elk moment binnen een paar kliks verzekeren. We hebben enkel wat persoonlijke informatie en het framenummer van je fiets nodig.

icon_clock_green

Binnen 3 maanden

Maak je geen zorgen als je jouw fiets niet gelijk verzekerd hebt. Wij bieden je de mogelijkheid dit nog tot drie maanden na de aankoop alsnog te doen.

icon_globe-green

Europa-dekking

De verzekering is overigens in heel Europa geldig, zodat je fiets ook op reis in het buitenland altijd goed gedekt is.

Onze partner

Dit kan ook interessant zijn voor jou

vanaf 21,95 €
Pedelec
Verzekering voor
Pedelec / E-bike
vanaf 34,95 €
Iphone 11
Verzekering voor
Smartphone

Veelgestelde vragen over onze fietsverzekering

“Ik wil mijn fiets bij simplesurance verzekeren, hoe doe ik dat?”

Kies eenvoudig de nieuwwaarde van je fiets uit het dropdown menu. Vervolgens vul je jouw e-mailadres en het framenummer van de fiets in, mocht je het framenummer niet hebben dan kun je ook het merk en type fiets plus het factuurnummer invullen om je fiets te verzekeren. De polis en de voorwaarden van de fietsverzekering sturen we je na afloop van betaling direct per e-mail toe.

“Welke tweewielers kan ik bij simplesurance verzekeren?”

Je kunt normale fietsen en ook Pedelecs (in de volksmond ook wel e-bike genoemd) bij simplesurance verzekeren.

“Hoe oud mag mijn fiets maximaal zijn om deze nog bij simplesurance te kunnen verzekeren?”

Je kunt jouw fiets nog bij simplesurance verzekeren tot maximaal 3 maanden na aankoop.

“Mijn fiets is gestolen wat moet ik nu doen?”

Diefstal kun je eenvoudig melden bij ons op de website. Na het invullen van het schade formulier sturen wij jouw claim direct door naar de verzekeraar en geven hun de opdracht de claim te controleren en te verwerken. Doe tevens direct aangifte van de diefstal bij de politie. Na controle en goedkeuring worden de kosten voor de aanschaf van een nieuwe fiets door de verzekeraar overgenomen.