Zonder zorgen met diefstalverzekering voor jouw fiets

100.000 fietsen worden jaarlijks in Nederland gestolen. Verzeker je fiets tegen diefstal met de simplesurance fiets diefstalverzekering.

SSL

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit biedt de fiets diefstal verzekering van simplesurance

Jouw fiets is vaak je dagelijkse begeleider, of je nu onderweg naar je werk of ´s avonds naar de kroeg bent de fiets is het vervoersmiddel bij uitstek. Dit betekent natuurlijk ook dat de risico´s met betrekking tot schade en diefstal enorm zijn. Fietsendieven zijn dan ook overal onderwerg, niet alleen in de grote steden maar ook in de kleinere dorpen kent iedereen wel iemand waarvan de fiets gestolen is. Zelfs duurdere sloten zijn voor de ervaren dieven een peuleschil om open te breken. Dan hebben we het nog niet eens over vandalisme, licht erafgetrapt of een slag in je wiel omdat iemand gefiets heeft omgetrapt, we kennen het allemaal. Zorg ervoor dat je niet alleen voor deze kosten opdraaid met de fietsverzekering van simplesurance inclusief diestaldekking en zonder eigen risico!

De simplesurance fietsverzekering biedt echter nog veel meer dan alleen diefstaldekking. Zo ben je verzekerd tegen val- en ongevalschade, bedieningsfouten, vandalisme en ook onderdelen diefstal. Bij de inboedelverzekering is je fiets alleen verzekerd als deze zich thuis in de garage of kelder bevindt. Vaak ben je echter onderweg en dan heb je natuurlijk niets aan je inboedelverzekering, in deze gevallen ben je met de simplesurance fietsverzekering wel gedekt en dit alles zonder eigen risico. Voor je het weet kun je een nieuwe fiets aanschaffen en ben je weer mobiel.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw fiets tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van simplesurance.

Jouw voordelen bij een simplesurance fiets diefstalverzekering

Diefstaldekking zit standaard in de simplesurance fietsverzekering . De simplesurance fietsverzekering biedt dekking tegen schades en ongevallen waarbij de fabrieksgarantie niet van toepassing is. Onderstaand kun je zien waarom het zich loont om een simplesurance fietsverzekering inclusief diefstaldekking af te sluiten.

Verzekerd je tegen de volgende schadegevallen Inboedelverzekering Simplesurance Fietsverzekering
Roof en inbraak
Diefstal en onderdelen diefstal
Vandalisme
Val- en ongevalschade
Bedieningsfouten
Slijtage
Dekking in heel Europa

Jouw simplesurance fiets diefstalverzekering – diefstaldekking en nog veel meer.

Met simplesurance ben je zonder zorgen op weg, of je nu onderweg naar het werk of op reis bent. Zodat je kunt genieten van het moment zonder je zorgen te maken over je kostbare bezittingen, in geval van diefstal krijg je van ons snel geld voor de aanschaf van een nieuwe telefoon, camera, tablet of fiets.

 • Verzekerd tegen (Onderdelen) diefstal

  Inboedelverzekeringen dekken de schade meestal alleen als de fiets zich in je eigen huis of kelder bevond en deze door diefstal (met braaksporen) ontvreemd werd. Met de fietsverzekering van simplesurance blijf je bij diefstal ook buiten je eigen huis, niet zelf op de kosten zitten. Overigens ook als bijvoorbeeld een wiel of een zadel ontvreemd wordt. De kosten voor nieuwe onderdelen worden je zonder eigen risico uitgekeerd.

 • Verzekerd tegen roof en inbraak

  Ook wanneer de fiets door inbraak of door middel van roof ontvreemd wordt, worden de kosten door de simplesurance fietsverzekering gedekt. Er is géén eigen risico in deze gevallen.

 • Verzekerd tegen vandalisme

  Wordt je fiets (ten dele) vernield door vandalisme, dan worden ook deze kosten door de simplesurance fietsverzekering gedekt zonder eigen risico.

 • Verzekerd tegen val- en ongevalschade

  Ben je gevallen met je fiets of heb je een ongeval gehad? Ook tegen deze schade ben je verzekerd met de simplesurance fietsverzekering. We kennen het allemaal, opeens is het winter er ligt plotseling ijzel op straat en daar ga je. Gelukkig heb je de juiste keuze gemaakt en een verzekering afgesloten bij simplesurance dus blijf je niet zelf op de reparatiekosten zitten.

 • Verzekerd tegen slijtage

  Zelfs tegen slijtage ben je verzekerd met de simplesurance fietsverzekering. Uitgesloten zijn echter remmen en banden aangezien die meer dan alle andere onderdelen aan slijtage onderhevig zijn.

 • Verzekerd tegen schade door bedieningsfouten

  Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw fiets als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt simplesurance er met haar fietsverzekering voor dat je niet alleen op de kosten blijft zitten.

 • Dekking in heel Europa

  Waar je ook op weg bent met je fiets, je bent altijd verzekerd. Of je nu toert door het Friese platteland of de Alpen, jouw fiets is overal verzekerd dankzij de dekking in heel Europa bij de simplesurance fietsverzekering.

 • Geen eigen risico

  Met de simplesurance fietsverzekering ben je optimaal verzekerd in geval van schade. Eigen risico is er niet bij de fietsverzekering, zodat je snel en zonder veel kosten weer kunt fietsen.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw fiets tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van simplesurance.

Dit kan ook interessant zijn voor jou

vanaf 21,95 €
Pedelec
Verzekering voor
Pedelec / E-bike
vanaf 34,95 €
Iphone 11
Verzekering voor
Smartphone

Onze partner