Zonder zorgen met diefstal dekking voor jouw telefoon

Iedere 10 minuten wordt in Nederland een telefoon gestolen. Verzeker jezelf tegen de hoge kosten voor de aanschaf van een nieuwe telefoon met de simplesurance telefoon verzekering.

 

SSL

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit biedt de telefoon diefstal verzekering van simplesurance

Smartphones worden steeds meer geliefd bij de consument. In Europa werden in 2013 meer dan 40 miljoen telefoons verkocht. Wereldwijd waren het er in 2014 zelfs 1,3 miljard. Parallel met de toenemende verkoopgetallen stijgen ook de prijzen van de topmodellen van de grote fabrikanten ondertussen is de magische grens van 1000 Euro al overschreden. Smartphones zijn vandaag de dag telefoon, camera, mobiel bureau en toegang tot social media. Het is dan ook vanzelfsprekend dat telefoons tegenwoordig roversgoed zijn. Jaar op jaar worden meer smartphones gestolen door het stijgende risico is het dan ook zinvol om een verzekering af te sluiten met diefstaldekking.

Met de diefstaldekking van simplesurance is jouw telefoon optimaal gedekt, je krijgt snelle hulp en kan er snel weer op los telefoneren. De simplesurance telefoonverzekering met diefstaldekking biedt tegelijkertijd dekking tegen vele andere risico´s zoals bijvoorbeeld kortsluiting, valschade en waterschade. De omvangrijke simplesurance verzekering met diefstal dekking laat je niet in de regen staan. Beginnend met de eenvoudige online afsluiting tot de transparante algemene voorwaarden en de vaste looptijd is simplesurance een betrouwbare partner voor jou en je telefoon.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw iPhone tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van simplesurance.

Jouw voordelen bij een simplesurance telefoon diefstalverzekering

Met slechts een klik voeg je diefstaldekking toe aan je simplesurance telefoonverzekering. De simplesurance telefoonverzekering biedt dekking tegen schades en ongevallen waarbij de fabrieksgarantie niet van toepassing is. Onderstaand kun je zien waarom het zich loont om een simplesurance telefoonverzekering inclusief diefstaldekking af te sluiten.

Verzekerd je tegen de volgende schadegevallen Standaard fabrieksgarantie Simplesurance Telefoonverzekering
Diefstaldekking
Display- val- en breukschade
Waterschade
Bedieningsfouten
Beschadiging door derden
Kortsluiting, overspanning
Brandschade
Wereldwijde dekking

Jouw simplesurance telefoon diefstalverzekering – diefstaldekking en nog veel meer.

Met simplesurance ben je zonder zorgen op weg of het nu onderweg naar het werk is of op reis, zodat je kunt genieten van het moment zonder je zorgen te maken over je kostbare bezittingen. In geval van diefstal krijg je van ons snel geld voor de aanschaf van een nieuwe telefoon, camera, tablet of fiets.

 • Verzekerd tegen diefstal

  iPhones hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw iPhone verzekerd tegen het risico van diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

 • Verzekerd tegen schade door derden

  Een vriend heeft jouw iPhone gebruikt en deze per ongeluk beschadigd? Of je iPhone werd door een onbekende persoon moedwillig beschadigd? Ook in zulke gevallen ben je dankzij simplesurance volledig verzekerd.

 • Verzekerd tegen brandschade

  Raakt je iPhone beschadigd of wordt vernield door brand, dan helpt simplesurance je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

 • Verzekerd tegen waterschade

  Je iPhone komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in een plas valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de simplesurance iPhone verzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

 • Verzekerd tegen schade door vallen

  Je iPhone kan beschadigd raken als deze valt of hard in aanraking komt met een ander object. De simplesurance iPhone verzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

 • Verzekerd tegen kortsluiting

  Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en de iPhone tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. simplesurance repareert ook deze schade.

 • Verzekerd tegen schade door bedieningsfouten

  Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw smartphone als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt simplesurance voor een oplossing.

 • Wereldwijde dekking

  Of het nu thuis is of tijdens je vakantie op een caribisch eiland, jouw telefoon is overal verzekerd.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw telefoon tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van simplesurance.