Jouw Microsoft Surface verzekering

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Hulp?
Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de simplesurance Microsoft Surfaceverzekering

 • Omvattende dekking van de Microsoft Surface
 • Snelle schadeafwikkeling
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstaldekking (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

SSL Protected

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt allemaal gedekt door de Microsoft Surface verzekering:

Displayschade

Het display van jouw apparaat breekt of door een val treedt er een technisch defect op.

Vloeistofschade

Jouw apparaat komt in contact met een vloeistof en werkt slechts beperkt of helemaal niet.

Diefstal

Met een diefstalverzekering ben je beschermd tegen diefstal, inbraak, beroving en plunderingen.

Schade door derden

Je geniet ook van een volledige verzekeringsdekking als je apparaat is beschadigd door sabotage of vandalisme.

Bedieningsfouten

Jouw apparaat is beschadigd door een bedieningsfout, zoals onhandigheid of onwetendheid.

Brandschade

Jouw apparaat is beschadigd door vuur of hitte, inclusief overspanning en kortsluiting.

Displayschade

Het display van jouw apparaat breekt of door een val treedt er een technisch defect op.

Vloeistofschade

Jouw apparaat komt in contact met een vloeistof en werkt slechts beperkt of helemaal niet.

Diefstal

Met een diefstalverzekering ben je beschermd tegen diefstal, inbraak, beroving en plunderingen.

Schade door derden

Je geniet ook van een volledige verzekeringsdekking als je apparaat is beschadigd door sabotage of vandalisme.

Bedieningsfouten

Jouw apparaat is beschadigd door een bedieningsfout, zoals onhandigheid of onwetendheid.

Brandschade

Jouw apparaat is beschadigd door vuur of hitte, inclusief overspanning en kortsluiting.

De kenmerken van de simplesurance Microsoft Surface verzekering – en waarom je het nodig hebt

De kenmerken van de simplesurance Microsoft Surface verzekering – en waarom je het nodig hebt

 • Waarom moet je jouw Microsoft Surface verzekeren?

  Tablets zoals de Microsoft Surface worden steeds belangrijker en nemen de plaats in van de laptop. Vooral omdat ze mobieler zijn dan een desktop pc en een geringer gewicht hebben dan laptops. Maar dit mobiliteit kan ook tot risico’s leiden. Als je het Microsoft Surface overal mee naartoe neemt komt het ook vaak in situaties terecht waarbij het beschadigd kan raken. De Microsoft Surface verzekering van simplesurance is daarom de ideale bescherming, omdat het jouw tablet onder andere verzekerd tegen displayschade, kortsluiting door te hoge spanning en vloeistofschade. Door hun grote populariteit zijn tablets helaas ook een geliefde buit voor dieven. Daarom raden wij je aan om jouw iPad met de aanvullende diefstaldekking te verzekeren.

 • Wat dekt een Microsoft Surface verzekering van simplesurance?

  Een Microsoft Surface verzekering dekt schade door kortsluiting, derden, vloeistoffen, bedieningsfouten, brand of diefstal. Als je de verzekering voor 2 jaar afsluit wordt het alleen goedkoper. Daarvoor krijg je een complete en wereldwijde dekking en een snelle reparatie in geval van schade. Je schade meldt je online via ons formulier en je krijgt direct een verzendlabel voor één van onze reparatiecentra toegestuurd. Daarmee stuur jij jouw Microsoft Surface snel en makkelijk naar onze partner waarna je het na reparatie weer op het door jouw gekozen adres terugkrijgt.

 • Voordelen van een simplesurance-verzekering?

  Verzekeringen zijn vaak vrij ingewikkeld, maar als online verzekeraar proberen we het proces zo makkelijk en transparant mogelijk te houden. Ben jij op zoek naar een Microsoft Surface verzekering waarbij alles snel en online geregeld wordt? Met een simplesurance-verzekering heb je geen rompslomp met papieren, een vaste looptijd en een betrouwbare klantenservice. Bij simplesurance kies je zelf je contractduur (1 of 2 jaar) en na verloop hiervan loop je geen risico op automatische verlenging. Vul je e-mailadres en serie-/IMEI of factuurnummer in, kies een betaalwijze en lees onze polisvoorwaarden goed door. Je krijgt direct een bevestiging met daarin je verzekeringsdocumenten en je Microsoft Surface is veilig!

Onze partner

Allianz
Mannheimer
Arag
Agila

Jouw voordelen van een simplesurance Microsoft Surface verzekering

Snel geholpen

Schade of verlies van jouw Microsoft Surface kun je eenvoudig 24 uur per dag online melden. Wij zorgen meteen voor reparatie, vervanging of vergoeding.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle simplesurance-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw Microsoft Surface verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Je kunt met slechts enkele muiskliks jouw Microsoft Surface verzekeren. We hebben van jou alleen maar je e-mail adres en bijv. serienummer van jouw tablet nodig.

Je Microsoft Surface eenvoudig online verzekeren met simplesurance!

Vergeet alles wat je tot nu toe over verzekeren weet. simplesurance maakt het je gemakkelijk: Géén papierwinkel, snel bestelproces, vaste looptijd en géén opzegtermijn. Zo ben je snel optimaal verzekerd en kun jij je weer bezighouden met de belangrijke dingen in het leven.

1. Verzekering uitzoeken

Kies jouw Amazon model, geef de nieuwprijs aan, kies de gewenste looptijd en kies indien gewenst voor optionele diefstal dekking.

2. Gegevens invullen

Voer het serie- of factuurnummer van jouw tablet in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

3. Verzenden en klaar

Controleer ter afsluiting nog kort je gegevens.
Kies je betaalwijze
Klik “aankoop afsluiten”.
Jouw tablet is direct verzekerd!

Veelgestelde vragen over onze Microsoft Surface verzekering

"Hoe kan ik mijn nieuwe Microsoft Surface verzekeren?"

Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw tablet en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om, naast uitsluitend de bescherming tegen schade, ook - als optie – te kiezen voor een anti-diefstalbeveiliging, om jouw tablet 100% te verzekeren. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. Het verzekeringscertificaat sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

"Wat is de looptijd van de overeenkomst van mijn simplesurance Microsoft Surfaceverzekering?"

De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. U hoeft niet op te zeggen. Ook wordt je contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering – voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

“Mijn Microsoft Surface is beschadigd. Wat moet ik doen?”

Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte Microsoft Surface gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je Microsoft Surface zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie te verzorgen, vergoeden wij je in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een nieuw apparaat. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer 0800 400 400 8.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: