Jouw MacBook verzekering

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Hulp?
Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de simplesurance MacBook verzekering

 • Omvattende dekking van de MacBook
 • Snelle reparatie in geval van schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstalverzekering (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

SSL Protected

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt allemaal gedekt door de simplesurance MacBook verzekering:

 • Displayschade
 • Waterschade
 • Diefstal
 • Kortsluiting
 • Schade door derden
 • Bedieningsfouten
 • Brand

Valschade

Je MacBook raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De simplesurance verzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Vloeistofschade

Je MacBook komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de simplesurance elektronicaverzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Diefstal

MacBooks hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw apparatuur verzekerd tegen het risico van diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

Kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en de MacBook tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. simplesurance repareert ook deze schade.

Schade door derden

Jouw MacBook raakt door sabotage of vandalisme beschadigd? Ook in deze gevallen geniet je dankzij simplesurance volledige dekking!

Bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan de MacBook als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt simplesurance voor een oplossing.

Brandschade

Raakt je MacBook beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt simplesurance je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

De kenmerken van de simplesurance MacBook-verzekering

De Macbook van Apple is vandaag de dag veel meer dan alleen een laptop. Het geld tegenwoordig zelfs als statussymbool en is de fundamentele accessoire voor de wereldwijde business en creatieve scene. Ook uit ons privéleven is de Macbook amper weg te denken. Dit komt vanwege het feit dat als je één Apple product koopt, je ze eigenlijk allemaal nodig hebt. De devices van de Apple familie zijn eigenlijk continu met elkaar verbonden en creëren ook daadwerkelijk een meerwaarde als ze samen worden gebruikt. Dit is ook de reden waarom het Tech imperium uit Cupertino zo succesvol is. Eenvoud is er niet meer bij. De Macbook wordt ook steeds kleiner en handiger, wat in het mobiele tijdperk een erg belangrijk koopcriterium geworden is. Dit maakt het nóg erger als deze apparaten beschadigd raken of gestolen worden, omdat de risico’s natuurlijk stijgen naarmate ze duurder en belangrijker in het leven worden. Met een Macbook-verzekering van simplesurance behoren zulke zorgen tot het verleden, omdat deze verzekering je trouwe begeleider optimaal beschermd. Een ongeluk zit in een klein hoekje, voordat je het doorhebt glijdt je laptop van je schoot af of valt van de tafel. Bij de Macbook verzekering betaalt simplesurance de reparatie of vervangt het apparaat compleet. Ook een kopje koffie of glas water valt snel om, en als de inhoud toevallig op je macbook landt kan je het normaal gesproken vergeten. Maar natuurlijk worden water- en vloeistofschade ook gewoon vergoed met de simplesurance macbookverzekering. Ook kortsluiting, brandschade en optionele diefstal-dekking van je macbook zijn gedekt. Dankzij Apple-synchronisatie en cloud-systemen hoef je je ook geen zorgen meer te maken over je bestanden en contacten, met slechts een paar kliks wordt alle inhoud direct op de nieuwe Macbook gezet. Als je beslist om een nieuwe Macbook te kopen, houdt dan in ieder geval een simplesurance Macbook verzekering in je achterhoofd.

Dit kan ook interessant zijn voor jou

Onze partner

Allianz
ERGO Direkt
Mannheimer
Arag
Agila

Jouw voordelen van een simplesurance MacBook verzekering

Snel geholpen

Schade of verlies van jouw MacBook kun je eenvoudig 24 uur per dag online melden. Wij zorgen meteen voor reparatie, vervanging of vergoeding.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle simplesurance-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw MacBook verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Je kunt altijd, met slechts enkele muiskliks, jouw MacBook verzekeren. We hebben van jou alleen maar je e-mail adres en het merk en serienummer van de MacBook nodig.

simplesurance - je MacBook eenvoudig online verzekeren!

Verzekeringen staan erom bekend vrij ingewikkeld te zijn. Niet bij simplesurance! Verzeker je Macbook bij ons en je polis is zo geregeld. Je verzekerd je snel via onze website, hebt geen administratieve rompslomp meer (alles gaat via e-mail bij ons), wij bieden vaste looptijden en geen opzegtermijn. Klinkt dit goed? Verzeker jouw Mac dan vandaag nog bij simplesurance.

1. Verzekering uitzoeken

Kies het merk van jouw MacBook, geef de nieuwprijs aan, kies de gewenste looptijd en kies indien gewenst voor optionele diefstal dekking.

2. Gegevens invullen

Voer het serienummer of factuurnummer van jouw MacBook in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

3. Verzenden en klaar

Controleer ter afsluiting nog kort je gegevens.Kies je betaalwijze Klik “aankoop afsluiten”. Jouw MacBook is direct verzekerd!

Veelgestelde vragen over onze MacBook verzekering

"Hoe kan ik mijn nieuwe Apple MacBook verzekeren?"

Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw MacBook en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om, naast uitsluitend de bescherming tegen schade, ook - als optie – te kiezen voor een anti-diefstalbeveiliging, om jouw Apple MacBook 100% te verzekeren. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. Het verzekeringscertificaat sturen wij je vervolgens per e-mail toe.


"Wat is de looptijd van de overeenkomst van mijn simplesurance MacBook verzekering?"

De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. Je hoeft niet op te zeggen. Ook word jouw contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering - voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.


“Mijn MacBook is beschadigd. Wat moet ik doen?”

Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte MacBook gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je MacBook zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie voor jouw te verzorgen, vergoeden wij in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een nieuw MacBook. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer 0800 400 400 8.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: