Zonder zorgen met diefstal dekking voor jouw iPhone

Iedere 10 minuten wordt in Nederland een telefoon gestolen. Verzeker jezelf tegen de hoge kosten voor de aanschaf van een nieuwe telefoon met de simplesurance telefoon verzekering.

SSL

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit biedt de iPhone diefstal verzekering van simplesurance

De iPhone het “Flagship” van Apple is ondertussen een begrip geworden, qua design en functionaliteit. Sinds de invoering in 2007 is de iPhone al snel meer geworden dan alleen een telefoon, het is ondertussen een statussymbool. In 2015 verkondigde Apple dat ze 700 Miljoen iPhones verkocht hebben wereldwijd. Als er weer een nieuw model op de markt komt zien de Apple stores eruit als ticket verkooppunten voor concerten van de grootste artiesten, er zijn zelfs mensen die voor de deur kamperen. Mede door deze populariteit zijn iPhones voor dieven natuurlijk roversgoed, het is daarom ook echt aan te raden om een verzekering met diefstaldekking af te sluiten voor je nieuwe iPhone.

Voor Apple zelf is diefstal ook reeds van groot belang, met een paar kliks is je iPhone op te sporen en voor dieven onbruikbaar te maken. Maar ook de dieven hebben ondertussen trucjes om dit te omzeilen en daarmee is jouw iPhone waarschijnlijk voor goed verdwenen. Met de simplesurance verzekering inclusief diefstaldekking blijf je niet alleen met de kosten zitten en kun je al snel weer een nieuwe iPhone aanschaffen, daarnaast ben je ook nog verzekerd tegen display- waterschade en nog veel meer.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw iPhone tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van simplesurance.

Jouw voordelen bij een simplesurance iPhone diefstal verzekering

Met slechts een klik voeg je diefstaldekking toe aan je simplesurance iPhone verzekering. De simplesurance iPhone verzekering biedt dekking tegen schades en ongevallen waarbij de fabrieksgarantie niet van toepassing is. Onderstaand kun je zien waarom het zich loont om een simplesurance iPhone verzekering inclusief diefstaldekking af te sluiten.

Verzekerd je tegen de volgende schadegevallen Standaard fabrieksgarantie Simplesurance iPhoneverzekering
Diefstaldekking
Display- val- en breukschade
Waterschade
Bedieningsfouten
Beschadiging door derden
Kortsluiting, overspanning
Brandschade
Wereldwijde dekking

Jouw simplesurance iPhone diefstalverzekering – diefstaldekking en nog veel meer.

Met simplesurance ben je zonder zorgen op weg of het nu onderweg naar het werk is of op reis, zodat je kunt genieten van het moment zonder je zorgen te maken over je kostbare bezittingen. In geval van diefstal krijg je van ons snel geld voor de aanschaf van een nieuwe telefoon, camera, tablet of fiets.

 • Verzekerd tegen diefstal

  iPhones hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw iPhone verzekerd tegen het risico van diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

 • Verzekerd tegen schade door derden

  Een vriend heeft jouw iPhone gebruikt en deze per ongeluk beschadigd? Of je iPhone werd door een onbekende persoon moedwillig beschadigd? Ook in zulke gevallen ben je dankzij simplesurance volledig verzekerd.

 • Verzekerd tegen brandschade

  Raakt je iPhone beschadigd of wordt vernield door brand, dan helpt simplesurance je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

 • Verzekerd tegen waterschade

  Je iPhone komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in een plas valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de simplesurance iPhone verzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

 • Verzekerd tegen schade door vallen

  Je iPhone kan beschadigd raken als deze valt of hard in aanraking komt met een ander object. De simplesurance iPhone verzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

 • Verzekerd tegen kortsluiting

  Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en de iPhone tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. simplesurance repareert ook deze schade.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw iPhone tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van simplesurance.

Onze partner