Zonder zorgen met diefstal dekking voor jouw iPad

Voorkom hoge kosten voor de aanschaf van een nieuwe iPad met de simplesurance iPad verzekering.

SSL

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit biedt de iPad diefstalverzekering van simplesurance

Boeken lezen op reis of presentaties geven in meetings, de iPad is zowel in de vrije tijd alsook in het beroepsleven vaak onze begeleider. Vroeger was het een niche die zich tussen de telefoon en de laptop of de PC bevond. Tegenwoordig is de iPad een volwaardige computer geworden en door het touchscreen zelfs nog veel meer, ondertussen worden er meer tablets dan laptops verkocht. Omdat je de iPad vaak meeneemt onderweg is de dekking bij je inboedelverzekering vaak niet voldoende. Het loont zich dan ook om voor de iPad een aparte verzekering af te sluiten, met de simplesurance iPad verzekering ben je verzekerd tegen displayschade, waterschade, kortsluiting en nog veel meer. Daarnaast kun je diefstaldekking mee verzekeren zodat je ook verzekerd bent in geval van zakkenrollen, roof en inbraak.

Mocht je iPad gestolen worden dan is het verstandig om meteen snel te handelen. Mocht je een iPad met een SIM kaart gebruiken dan moet je snel contact opnemen met je provider zodat de SIM kaar geblokkeerd wordt. De tweede stap is natuurlijk direct aangifte te doen bij de politie. De volgende stap is natuurlijk alle diensten en apps in de gaten te houden die je op je iPad geinstalleerd hebt eventueel je wachtwoorden wijzigen en je bank- credit card rekening in de gaten houden op verdachte afschrijvingen. Nadat je aangifte hebt gedaan bij de politie kun je bij ons makkelijk online de diefstal melden en wij zorgen dan voor een snelle afwikkeling, zodat je weer snel een nieuwe iPad kunt kopen.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw iPad tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van simplesurance.

Jouw voordelen bij een simplesurance iPad diefstal verzekering

Met slechts een klik voeg je diefstaldekking toe aan je simplesurance iPad verzekering. De simplesurance iPad verzekering biedt dekking tegen schades en ongevallen waarbij de fabrieksgarantie niet van toepassing is. Onderstaand kun je zien waarom het zich loont om een simplesurance iPad verzekering inclusief diefstaldekking af te sluiten.

Verzekerd je tegen de volgende schadegevallen Standaard fabrieksgarantie Simplesurance Tabletverzekering
Diefstaldekking
Display- val- en breukschade
Waterschade
Bedieningsfouten
Beschadiging door derden
Kortsluiting, overspanning
Brandschade
Wereldwijde dekking

Jouw simplesurance iPad diefstal verzekering – diefstaldekking en nog veel meer.

Met simplesurance ben je zonder zorgen op weg of het nu onderweg naar het werk is of op reis, zodat je kunt genieten van het moment zonder je zorgen te maken over je kostbare bezittingen. In geval van diefstal krijg je van ons snel geld voor de aanschaf van een nieuwe telefoon, camera, tablet of fiets.

 • Verzekerd tegen diefstal

  Vooral nieuwe iPad´s zijn erg geliefd bij dieven. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw iPad verzekerd tegen het risico van diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

 • Verzekerd tegen schade door derden

  Een vriend heeft jouw iPad gebruikt en deze per ongeluk beschadigd? Of je iPad werd door een onbekende persoon moedwillig beschadigd? Ook in zulke gevallen ben je dankzij simplesurance volledig verzekerd.

 • Verzekerd tegen brandschade

  Raakt je iPad beschadigd of wordt vernield door brand, dan helpt simplesurance je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

 • Verzekerd tegen waterschade

  Je iPad komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in een plas valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de simplesurance iPad verzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

 • Verzekerd tegen schade door vallen

  Je iPad kan beschadigd raken als deze valt of hard in aanraking komt met een ander object. De simplesurance iPad verzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

 • Verzekerd tegen kortsluiting

  Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en de iPad tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. simplesurance repareert ook deze schade.

 • Verzekerd tegen schade door bedieningsfouten

  Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw iPad als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt simplesurance voor een oplossing.

 • Wereldwijde dekking

  Of het nu thuis is of tijdens je vakantie op een caribisch eiland, jouw iPad is overal verzekerd.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw iPad tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van simplesurance.

Onze partner