Jouw Amazon Fire Tablet verzekering

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Hulp?
Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de simplesurance Amazon tabletverzekering

 • Complete dekking van de Amazon tablet
 • Snelle reparatie in geval van schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstaldekking (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

SSL Protected

eKomi
simplesurance verzekering
Beoordeling klanten 4.4/5
Gemiddelde van 173 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt allemaal gedekt door de Amazon Tablet verzekering:

 • Displayschade
 • Waterschade
 • Diefstal
 • Kortsluiting
 • Schade door derden
 • Bedieningsfouten
 • Brand

Valschade

Je Amazon tablet raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De simplesurance tabletverzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Vloeistofschade

Je Amazon tablet komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de simplesurance tabletverzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Diefstal

Tablets hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw Amazon tablet verzekerd tegen het risico van diefstal, inbraak, roof en plundering.

Kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en het amazon tablet tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. simplesurance repareert ook deze schade.

Schade door derden

Jouw Amazon tablet raakt door sabotage of vandalisme beschadigd? Ook in deze gevallen geniet je dankzij simplesurance volledige dekking!

Bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan het Amazon tablet als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt simplesurance voor een oplossing.

Brandschade

Raakt je Samsung Galaxy tablet beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt simplesurance je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

De kenmerken van de simplesurance Amazon tablet verzekering – en waarom je het nodig hebt

Dit kan ook interessant zijn voor jou

Allianz

Jouw voordelen van een simplesurance Amazon tablet verzekering

Snel geholpen

Schade of verlies van jouw Amazon tablet kun je eenvoudig 24 uur per dag online melden. Wij zorgen meteen voor reparatie, vervanging of vergoeding.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle simplesurance-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw Amazon tablet verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Je kunt met slechts enkele muiskliks jouw Amazon tablet verzekeren. We hebben van jou alleen maar je e-mail adres en bijv. serienummer van jouw tablet nodig.

Je Amazon Tablet eenvoudig online verzekeren met simplesurance!

Vergeet alles wat je tot nu toe over verzekeren weet. simplesurance maakt het je gemakkelijk: Géén papierwinkel, snel bestelproces, vaste looptijd en géén opzegtermijn. Zo ben je snel optimaal verzekerd en kun jij je weer bezighouden met de belangrijke dingen in het leven.

1. Verzekering uitzoeken

Kies jouw Amazon model, geef de nieuwprijs aan, kies de gewenste looptijd en kies indien gewenst voor optionele diefstal dekking.

2. Gegevens invullen

Voer het serie- of factuurnummer van jouw tablet in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

3. Verzenden en klaar

Controleer ter afsluiting nog kort je gegevens.
Kies je betaalwijze
Klik “aankoop afsluiten”.
Jouw tablet is direct verzekerd!

Veelgestelde vragen over onze amazon tablet verzekering

"Hoe kan ik mijn nieuwe Amazon tablet verzekeren?"

Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw tablet en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om, naast uitsluitend de bescherming tegen schade, ook - als optie – te kiezen voor een anti-diefstalbeveiliging, om jouw tablet 100% te verzekeren. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. Het verzekeringscertificaat sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

"Wat is de looptijd van de overeenkomst van mijn simplesurance Amazon tabletverzekering?"

De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. U hoeft niet op te zeggen. Ook wordt je contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering – voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

“Mijn Amazon tablet is beschadigd. Wat moet ik doen?”

Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte Amazon tablet gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je Amazon tablet zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie te verzorgen, vergoeden wij je in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een nieuw apparaat. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer 0800 400 400 8.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: