Jouw Samsung Galaxy tabletverzekering

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Hulp?
Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de simplesurance Galaxy tabletverzekering:

 • Complete dekking van de tablet
 • Snelle reparatie in geval van schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstaldekking (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

SSL Protected

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

 • Displayschade
 • Waterschade
 • Diefstal
 • Kortsluiting
 • Schade door derden
 • Bedieningsfouten
 • Brand

Valschade

Je Galaxy tablet raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De simplesurance Galaxy tabletverzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Je Galaxy tablet komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de simplesurance Galaxy tabletverzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Diefstal

Galaxy tablets hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw tablet verzekerd tegen het risico van diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

Kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en het Samsung Galaxy tablet tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. simplesurance repareert ook deze schade.

Schade door derden

Jouw Samsung Galaxy Tablet raakt door sabotage of vandalisme beschadigd? Ook in deze gevallen geniet je dankzij simplesurance volledige dekking!

Bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan het Galaxy tablet als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt simplesurance voor een oplossing.

Diefstal

Galaxy tablets hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw tablet verzekerd tegen het risico van diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

De kenmerken van de simplesurance Samsung Galaxy Tablet Verzekering – en waarom je het nodig hebt

Dit kan ook interessant zijn voor jou

Onze partner

Allianz
ERGO Direkt
Mannheimer
Arag
Agila

De voordelen van een simplesurance Samsung Galaxy Tablet verzekering

Snel geholpen

Schade aan je Samsung Galaxy Tab of diefstal meld je direct via onze website. Onze Klantenservice neemt je claim in behandeling en helpt je graag verder.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle simplesurance-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw Galaxy tab verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Heb je een Samsung Galaxy tablet dat je graag wilt verzekeren? Dat kan snel via onze website. Het enige dat we van je nodig hebben zijn je naam- en adresgegevens en een serienummer. De rest wijst zich vanzelf.

simplesurance - eenvoudig online verzekeren!

Verzekeringen staan erom bekend vrij ingewikkeld te zijn. Niet bij simplesurance! Verzeker je Samsung Galaxy Tablet bij ons en je polis is zo geregeld. Je verzekerd je snel via onze website, hebt geen administratieve rompslomp meer (alles gaat via e-mail bij ons), wij bieden vaste looptijden en geen opzegtermijn. Klinkt dit goed? Verzeker jouw tablet dan vandaag nog bij simplesurance.

1. Verzekering uitzoeken

Kies jouw Galaxy Tablet model en geef de nieuwprijs aan. Kies een looptijd, met of zonder diefstaldekking en je bent klaar om je te verzekeren.

2. Gegevens invullen

Voer het serie- of factuurnummer van jouw tablet in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

3. Verzenden en klaar

Controleer je gegevens, kies voor betalen en je Galaxy Tab is, na betaling van de premie, direct verzekerd. Je ontvangt direct een e-mail.

Veelgestelde vragen

"Hoe kan ik mijn nieuwe Samsung Galaxy tablet verzekeren?"

Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw Samsung Galaxy Tablet en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om naast de standaard dekking tegen schade, te kiezen voor een diefstaldekking. Daarmee is jouw tablet 100% verzekerd tegen alle risico´s. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. De verzekeringspolis sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

"Wat is de looptijd van mijn simplesurance Galaxy tab verzekering?"

De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. U hoeft niet op te zeggen. Ook wordt je contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering – voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

“Mijn Galaxy tablet is beschadigd. Wat moet ik doen?”

Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte Samsung Galaxy Tablet gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je Galaxy Tab zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie voor jou te verzorgen, vergoeden wij in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een vervangende tablet. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer 0800 400 400 8.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: