In Nieuws op 23 februari 2016, Geen reacties

TV verzekeren?

Wat biedt een inboedelverzekering?

Je spullen in huis zijn goed verzekerd met een inboedelverzekering. Maar alleen zolang ze binnen je woning zijn. Bovendien ben je niet tegen schade verzekerd die je zelf veroorzaakt. Bij een inboedelverzekering zijn dingen zoals Brand- en schroeischade, Blikseminslag, Stormschade, Waterschade, Inbraak en diefstal gedekt.

Elektronica apart verzekeren

De televisie hoort tegenwoordig in de meeste woningen en gezinnen. En die kan bijvoorbeeld door kinderen neervallen of anders kapot gemaakt worden. Voor dure of luxe dingen is het daarom belangrijk naast de inboedelverzekering een aparte verzekering af te sluiten.

Een bijgekochte garantie of verzekering biedt extra dekking bij val, stoot of vloeistofschade. Wil je je TV verzekeren? Dan kijk goed naar een aantal dingen:

  • Is het echt nodig?
  • Is het product vatbaar voor schade?
  • Kan ik eventuele reparatiekosten zelf betalen?

Afsluitend weeg de premie en het eigen risico op tegen de prijs die je voor het product betaald hebt. Zoverre alles klopt, kan je je TV verzekeren.

TV verzekeren bij Klikzeker 

Als je van mening bent, dat je 2.000 Euro dure televisie in je inboedelverzekering niet genoeg beschermd is, kijk even naar Klikzeker. Daar vindt je een TV verzekering voor een jaar voor 59,95 Euro. Maar je kun het ook voor twee of drie jaar afsluiten en dan wordt het alleen goedkoper. Die verzekert je je tegen kortsluiting, schade door vallen, vloeistofschade, bedieningsfouten, brand en diefstal.