Telefoon Verzekering Vergelijk

Er zijn talrijke aanbieders voor mobiele telefoon verzekeringen. En er bestaan grote verschillen in hun uitkeringen die niet heel duidelijk zijn. Dus is een telefoonverzekering vergelijk best belangrijk voordat men een telefoonverzekering kiest. Daarbij moet men zich op enkele criteria vastleggen. Toch wat is overbodig, wat is standaard en wat is absoluut noodzakelijk bij een telefoon verzekering vergelijk?

Prijzen en duur van het contract

Een fundamenteel punt op zoek naar de juiste telefoon verzekering is natuurlijk de prijs. De duur van het contract is echter ook belangrijk. Niet iedere verzekering laat transparant hun contractdetails zien. simplesurance daarentegen communiceert duidelijk dat hun contracten voor een of twee jaar gelden en daarna automatisch aflopen. Andere verzekeraars verlengen jouw contract automatisch als je het contract niet op tijd opzegt. En dan ben je meestal weer voor 12 maanden verplicht de premie te betalen.

Gegevensbescherming

Als je een simplesurancer verzekering afsluit hoef je niet bang om je gegevens te zijn. Waar andere verzekeringen veel data nodig hebben, zijn wij met je e-mailadres en de IMEI-code van jouw apparaat tevreden. Naar jouw gegevens vragen we pas als je schade hebt.

Support

Als er een verzekeringsgeval optreedt wil je een verzekering met een support die je ondersteunt en waarbij je met jouw vragen terechtkunt. De klantendienst moet bereikbaar en geïnformeerd zijn en de reparatie zo spoedig als mogelijk gebeuren. Het is dus aan te bevelen voordat je een verzekering afsluit je over de kwaliteit van een verzekering bijvoorbeeld online te informeren.

Milieuvriendelijk

Ouderwetse verzekeringen werken nog steeds met veel documenten. Ten eerste moet men formulieren uitvullen voordat men verzekerd is en ten tweede moet men nog meer formulieren invullen zodra een schadegeval gebeurt. Het invullen is niet alleen een hele toer. Al die papieren zijn ook niet goed voor het milieu. Bij simplesurance sluit je online bijvoorbeeld een telefoon verzekering af en krijgt daarna jouw polis via mail. En als je de verzekering over een schade wilt inlichten, kun je dit ook gemakkelijk op internet doen.