Telefoon kapot?

Telefoon display kapot

Telefoon Spider App Source: Flickr / William Hook

Telefoon kapot? Verzekering afsluiten voordat iets gebeurt.

Het maakt niet uit of je een iPhone, Samsung of iets anders wilt, Smartphones worden constant duurder. En allang zijn deze ons dagelijks begeleider. Wie van zijn mobiele telefoon houdt, zou ook in zijn bescherming moeten investeren. Smartphones worden niet alleen duurder. Ze kunnen hedendaags ook tegen stootje, stof en water. Alleen de perfecte combinatie tussen mooie design en zekerheid is niet makkelijk te vinden. Tot dan toe zou het best nuttig zijn om je mobiele telefoon te beschermen. Een kleine onzorgvuldigheid kan soms kostbare gevolgen hebben. Denk eens aan: je smartphone duikelt per ongeluk uit je hand.

Misschien heb je al een inboedelverzekering en vraagt jezelf af hoeverre je daardoor verzekerd bent.

Inboedelverzekering

Vele mensen bezitten een inboedelverzekering met uitgebreide verzekeringsvoorwaarden. Deze biedt dan onder andere dekking tegen brand en diefstal, wanneer de smartphone in de woning aanwezig is. Dit dekt niet: vallen, stoten of waterschade. Je bent dus niet verzekerd als jouw telefoon uit je jaszak op de grond valt. Maar men kan niet altijd zeker zijn dat het display dit ongeacht en zonder spider app doorstaat. En zo’n kapotte display ruïneert snel het technische plezier.  Het kan nog erger  worden als bijvoorbeeld enkele pixels niet meer functioneren of zelfs de hardware beschadigd is. Is jouw telefoon kapot helpt de verzekering van simplesurance ogenblikkelijk. Na enkele dagen krijgt men zijn gerepareerde telefoon weer terug. Bij een “total loss” stelt simplesurance bovendien een vervanger.

Marieke 22, Haarlem

“Ik bezoek graag concerten en festivals. En als je zo voor het podium staat, gaat het vaak heftig aan toe. Afgelopen zomer was ik op de Zwarte Cross was en The Kooks speelden, was ik lekker bezig met dansen en plotseling valt mijn nieuwe iPhone 6 uit mijn tas. Scherm kapot. Telefoon kapot. ‘Vervelend’ denk je. Maar ik had gelukkig direct naar de aanschaf een verzekering bij simplesurance afgesloten. Hun telefoon verzekering is na 12 maanden aflopend en men betaalt eenmalig een premie. Straks na het festival heb ik de verzekering makkelijk via de website over de schade ingelicht en daarna hebben ze mijn mobiele telefoon spoedig gerepareerd.”