In Nieuws op 14 juni 2016, Geen reacties

Tablet verzekeren overbodig?


Tablets worden steeds populairder en zijn inmiddels een verlengstuk van smartphone of computer. Voor zo’n apparaat betaal je tussen de 200 en 600 euro. Die investering wil je natuurlijk niet in een klap kwijt zijn. Bijvoorbeeld als je tablet op de grond of in water valt. Evenals een smartphone is een tablet heel kwetsbaar, want je draagt allebei vaak met je mee. Op deze manier wordt de kans groter dat het eens op de grond valt. Dus is het definitiev zinig om een tablet verzekering af te sluiten.

tablet verzekeren

©Anna Demianenko via unsplash.com

Wanneer tablet verzekeren?

Wat voor een functie heeft de tablet voor jou? Is het alleen een leuke gadget of is het een belangrijk apparaat met die je elke dag bezig bent? Als de tablet een noodzakelijk ding in je leven is dan moet je niet alleen ervoor zorgen een back-up te hebben maar ook over een verzekering nadenken. Verder is een verzekering aan te raden als je geen nieuwe tablet kunt kopen bij eventuele schade of diefstal.

Is mijn inboedelverzekering niet voldoende?

Niet iedere verzekering maakt in hun polisvoorwaarden duidelijk of tablets verzekerd zijn. Maar meestal zijn zowel smartphones als tablets uitgesloten van de dekking. Bovendien is de inboedelverzekering alleen maar dekkend bij bepaalde oorzaken zoals brand of diefstal.

Wat biedt een Tablet Verzekering?

Een Tablet Verzekering beschermt je voor kortsluiting, schade door vallen, schade door derden, vloeistofschade, bedieningsfouten, brand en diefstal. Maar niet iedere verzekeraar heeft dezelfde dekking. Dus lees goed de polisvoorwaarden en kies de juiste verzekering voor je behoeften.

Tablet verzekeren bij Klikzeker

Een Tablet Verzekering van Klikzeker kost vanaf 2,92 per maand. Die verzekert schade door kortsluiting, schade door derden, schade door vallen, vloeistofschade, bedieningsfouten, brand en diefstal. Er zijn veel verzekeraars die jouw contract verlengen als je het niet op tijd opzegt. Onze verzekering is aflopend en goedkoop. Bovendien kan je de verzekering makkelijk en met weinig kliks afsluiten.