In Nieuws op 10 februari 2016, Geen reacties

Samsung Galaxy S7 – Nieuws en geruchten over Samsungs nieuw vlaggenschip voor 2016

Samsung Galaxy S7

 

Samsung kondigt presentatie van Samsung Galaxy S7 aan. 

Op 21 februari 2016 vindt de release van de Samsung Galaxy S7 tijdens het Mobile World Congres in Barcelona plaats. En op 11 maart zou de Samsung Galaxy S7 in de VS gelanceerd worden. Dit zou gelijklopen met de release van de Galaxy S6 in 2015, die vervolgens begin april in de Benelux verscheen. Net als een jaar geleden als de Galaxy S6 uitkwam, zijn er ook nu weer veel geruchten uitgelekt. We beelden de Galaxy S7 in vogelvlucht af.

 

De Samsung Galaxy S7 & S7 Edge:

Net als de Galaxy S6 verschijnt ook de nieuwe smartphone weer in verschillende formaten. Waarschijnlijk zijn er twee schermgroottes om uit te kiezen: 5,1 inch en 5,5 inch. De kleine variant is de normale Samsung Galaxy S7 en de 5,5 inch variant is de Samsung Galaxy S7 Edge met een gebogen scherm.

De nieuwe apparaten hebben een fraaie dunne behuizing van metaal en glas die waterbestending is. Naast een grotere accu bieden beide S7-modellen de mogelijkheid om de opslagruimte uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Vermoedelijk bevindt zich een 12 megapixel-camera met een diafragma van f/1.7 aan de achterkant, die betere foto’s bij weinig licht kan opnemen.

Tot nu toe weten we dat de nieuwe Samsung smartphones twee functies van Apple zouden hebben. Ten eerste hebben de nieuwe smartphones een live-photo-functie zoals de iPhone 6s en 6s Plus. Daarmee neemt de camera meerdere seconden voordat en nadat je een foto schiet, op. En ten tweede zou het display met een force touch voorzien zijn. Met die technologie herkent het display hoe sterk je erop drukt. Op deze manier maakt Samsung een verdere functie voor apps mogelijk.

 

Belangrijke veranderingen onder het motorkap

Al met al blijkt uit verschillende berichten dat Samsung op critici van de S6 heeft reageert. En misschien kunnen ze daardoor voormalige Samsungfans terug of nieuwe ertoe gewinnen.

 

Klikzeker Samsung Galaxy Verzekering