In Nieuws op 13 april 2016, Geen reacties

Laptop verzekeren overbodig?


Laptop verzekeren nodig of overbodig? Notebooks zijn allang geen aanvulling meer op een desktop pc maar hebben deze volledig vervangen. Cloud oplossingen, een beter Hardware of overal aanwezige gratis Wi-Fi zijn voortrekkers voor een nieuw mobiel werken zonder bureau.

Laptop verzekeren

Laptop verzekeren overbodig? Een ongeluk zit in een klein hoekje. ©Lauren Mancke via unsplash.com

Moet ik mijn laptop verzekeren?

Maar het mobile werken heeft zijn prijs. Een stationair werkplek met een desktop pc biedt duidelijk minder risico’s.  Een laptop die je straks ergens anders meeneemt kan ook snel uit je hand vallen. Of je stort je koffie erover en dan is niet alleen het toetsenboard beschadigt. Is een notebookverzekering er een goede dekking tegen zo’n schade?

Het laten schieten is met afstand de meest voorkomende reden voor een reparatie. En ook het risico een drankje over de Laptop te storten is voor mobiel apparaten veel hoger. Verder zijn laptops vaak blootgesteld aan allerlei risico’s zoals temperatuurschommelingen, kortsluiting of diefstal. Vanuit deze redenen raden wij aan om je laptop te verzekeren.

Laptopverzekering beschermt Laptop en beurs

Wil je je Asus, Dell, Lenovo, Samsung of Toshiba Laptop tegen zoiets beschermen? Natuurlijk kan je ook slechts een gevulde laptoptas kopen maar daarmee doe je niet genoeg om je kostbare apparaat te beschutten. Sluit straks na de aanschaf een laptop verzekering af. Met een laptopverzekering van Klikzeker ben je tegen kortsluiting, schade door vallen, schade door deerden, vloeistofschade, bedieningsfouten en brand verzekerd. Er is bovendien nog de optie een diefstaldekking toe te voegen. Wil je jouw laptop verzekeren? Voor een 500 Euro dure toestel kost de verzekering met een vaste looptijd  van een jaar 54,95 Euro inclusief diefstaldekking.

Waarom verzekering bij Klikzeker afsluiten?

Omdat je hier makkelijk tegen allerlei schade verzekerd bent. Je vult slechts je emailadres en serienummer in, kiest de gewenste betaalwijze en krijgt het contract via mail gestuurd. Bovendien kan je een apparaat tot en met 6 maanden na het aanschaf verzekeren. In geval van schade ga je naar de website en vult onder schade melden verdere gegevens in. Daarna krijg je per email een bevestiging en verzendlabel met die je jouw kapotte laptop gratis naar een van onze reparatiecentra stuurt.