In Nieuws op 4 mei 2016, Geen reacties

iPhone verzekering vergelijken


Apple produceert met zijn iPhone de bekendste smartphone van de wereld. Maar de Apple Smartphones zijn ook wel duurder dan de meeste mobiele telefoons. Daarom is het natuurlijk van belang je iPhone te verzekeren. Daardoor loop je niet het risico dat je schade aan het toestel zelf moet betalen.

iPhone verzekering vergelijken

© Jordan McQueen via unsplash.com

Is een Diefstaldekking toereikend?

Er zijn verzekeringen die zijn goedkoper dan andere. Meestal heeft dat ook met een beperkt dekking te maken. Bijvoorbeeld vindt je tijdens iPhone verzekering vergelijken verzekeringen die alleen een diefstaldekking bieden. Zo’n verzekering is goedkoop en dekt (zo denk je misschien) de grootste schade die kan gebeuren. Maar klopt dat echt? Zeker niet want als je bijvoorbeeld een totaalschade hebt, heb je ook een vervangen toestel nodig zoals bij een diefstal ook.

Wat zijn nog belangrijke verschillen?

Naast de diefstaldekking is het ook belangrijk om te weten of je iPhone verzekering een meerwaarde heeft. Bijvoorbeeld biedt de ene iPhone verzekering misschien een laag bedrag per maand, maar in de Algemene Voorwaarden vind je dan wel een veel hoger eigen risico. Dus let goed op want misschien is een duurdere iPhone verzekering toch aantrekkelijker dan de goedkoopste. Het iPhone verzekering vergelijken kan daarom geen kwaad en het nemen van een goedkope iPhone verzekering natuurlijk ook niet, maar staar je niet blind op de prijs. Je zal niet de eerste zijn met een verzekering voor je iPhone die er na het per ongeluk laten vallen achter komt dat valschade niet of nauwelijks gedekt is. De verschillen per verzekering zijn groot, dus let daar goed op!

Let op de voorwaarden

Verzekeringen kunnen vrij ingewikkeld zijn. Soms is het lastig om alle details goed te snappen. Klikzeker probeert dit te veranderen. Via onze website kun je jouw iPhone zo verzekeren. Alles gaat met weinig clicks. Geef jouw model en nieuwprijs aan en kies wel of geen diefstaldekking. Vervolgens geef je je emailadres en IMEI nummer aan. Nu lees de Algemene Voorwaarden goed door. Wij bieden een vaste looptijd van 1 of 2 jaar,  geen papierenrompslomp en een complete dekking tegen valschade, stootschade, vloeistofschade, brand of kortsluiting. En als je ervoor kiest ook met diefstaldekking. Dus nu snel iPhone verzekering afsluiten!