In Nieuws op 12 mei 2016, Geen reacties

iPad verzekeren

iPad verzekeren

©William Iven via unsplash.com

Moet ik mijn iPad verzekeren?

Steeds meer mensen gebruiken tegenwoordig een iPad of ander type tablet. iPads zijn zo prijzig dat verzekeren een verstandige keuze is. Ook als je heel zuinig bent, kan het gebeuren dat je jouw iPad laat vallen, dat de tablet per ongeluk tegen iets stoot of een kopje koffie uit je hand op de nieuwe iPad laat vallen. Dat zijn vaak voorkomende situaties die op werk of thuis gebeuren.

Kosten en prestaties van een iPad verzekering

Je draagt je iPad allebei vaak met je mee. Daardoor is het risico op beschadiging of verlies groot. Vooral het display gaat helaas snel kapot. Nu denk je misschien dat je al een inboedelverzekering hebt en die het moet dekken. Maar dat doet ze alleen als iets in je woning gebeurt. Ook de garantie compenseert zo’n schade niet. Een iPad verzekeren is verstandig want naar een vloeistofschade is het apparaat vaak niet meer te gebruiken en een reparatie erg duur. Zo’n schade dekt geen inboedelverzekering maar een aparte iPad verzekering wel.  Maar let op hoe hoog het eigen risico zou zijn.

iPad verzekeren bij Klikzeker

Een iPad verzekering dekt schade door kortsluiting, derden, vloeistoffen, bedieningsfouten, brand of diefstal. Voor een iPad mini 4 met een nieuwwaarde van tot en met 500 euro kost zo’n verzekering van Klikzeker voor 1 jaar 54,95 euro. Als je de verzekering voor 2 jaar afsluit wordt het alleen goedkoper. Daar betaal je 94,95 euro. Daarvoor krijg je een complete en wereldwijde dekking en een snelle reparatie in geval van schade. Bovendien zijn alle verzekeringen van Klikzeker aflopend. Dus heb je geen druk het contract op tijd op te zeggen.