In Nieuws op 5 juli 2016, Geen reacties

iPad reparatie besparen en verzekering afsluiten


Bijna iedereen in Nederland heeft tegenwoordig een smartphone en inmiddels zijn er de meeste Nederlanders ook in het bezit van een tablet. Omdat deze mobiele apparaten steeds meer mogelijkheden bieden, is het ook steeds moeilijker om afstand van deze te nemen. Helaas houdt dit ook in dat de kans op schade aan tablets of smartphones groter wordt. In het geval van een premium tablet als de iPad kan tablet reparatie echter prijzig worden en ook een vervangen toestel koop je niet zomaar. Een uitstekend alternatief is om jouw iPad te verzekeren voordat je schade oploopt. Meestal vallen de iPad reparatie kosten onder zo’n tabletverzekering.

iPad reparatie

iPad scherm kapot? De reparatie kan duur worden. © Max_Xie via istockphoto.com

Hoe duur kan een iPad reparatie worden?

De kosten voor een reparatie hangen sterk ervan af wat voor een model je hebt. Als je natuurlijk het nieuwste model kocht wordt ook de reparatie heel duur. Op die manier kost een scherm reparatie voor een iPad Air 2 bijvoorbeeld ongeveer 319 euro. Voor een iPad 3 kost hetzelfde maar 89 euro. En als er nog een ander schade bijkomt wordt het duurder. Het vervangen van een camera kost tussen de 70 en 100 euro.

Welke verzekering betaald mijn tablet reparatie?

De inboedelverzekering dekt allerlei schade die in huis is gebeurd, bijvoorbeeld valschade of diefstal.  Daarnaast kun je nog een buitenshuis verzekering afsluiten maar vaak is deze alleen geldig binnen Nederland. Tijdens vakantie heb je dus een reisverzekering nodig om de kosten voor een tablet reparatie te dekken. Het is duidelijk dat boven genoemde verzekeringen hun voordelen hebben. Maar zou je het niet beter vinden als je al die schade in een verzekering weet gedekt? Dan kies voor een aparte verzekering om niet van een dure iPad reparatie verrast te worden.

De iPad verzekering van Klikzeker

De Apple iPad verzekering van Klikzeker dekt jouw tablet tegen vloeistofschade; valschade; schade door kortsluiting, bedieningsfouten of deerden zoals tegen brand en diefstal. Je kies zelf je contractduur (1 of 2 jaar) en hierna loop je geen risico op een verlenging. Voor een lage prijs krijg je een betrouwbare klantenservice en een snelle iPad reparatie in geval van schade. Bovendien is jouw iPad met Klikzeker wereldwijd verzekerd, dus kun je ook tijdens vakantie gerust zijn.