GSM Verzekering vergelijken

Moet ik een GSM Verzekering vergelijken? De aanschaf van een nieuwe smartphone is meestal een grote investering. Omdat een smartphone niet alleen een telefoon maar vooral een gebruiksmiddel is, zijn er elke dag potentiële gevaren. Wil je de investering goed beschermen dan sluit een telefoon verzekering af. Maar voordat je een contract ondertekent, is het nuttig om meerdere verzekeraars te vergelijken.

Belangrijke aspecten voor het GSM Verzekering vergelijken

Voordat je spijkers met koppen slaat, is het best belangrijk om sommige aspecten van verschillende verzekeringen te vergelijken. Een GSM Verzekering vergelijken is geen makkelijke taak. Vooral als men nog niet te veel met polissen bezig was, kan het verwarrend en ingewikkeld zijn. We helpen je en geven waardevolle tips:

  • Prijs

De prijs is natuurlijk het belangrijkste argument voor een verzekering. Maar dure verzekeringen hebben niet automatisch een betere dekking. De verzekering van simplesurance is bijvoorbeeld goedkoop omdat ze schade, die al door andere verzekeringen gedekt is, uitsluit. Daardoor heb je geen nadelen, het wordt slechts goedkoper. Bovendien sluit je bij simplesurance jouw verzekering slechts online en zonder papier af. Daarmee sparen wij de te nemen stappen en kunnen we jou een lage premie aanbieden.

  • Duur van het contract

Een GSM Verzekering van simplesurance sluit je voor 12 of voor 24 maanden af. Vele verzekeraars verlengen een contract automatisch voor enkele maanden als je vergeet te kondigen. Onze verzekeringen zijn alle aflopend.

  • Eigen risico

Het eigen risico maakt soms zelfs een goedkope verzekering duur. Daarom heb je bij een GSM Verzekering van simplesurance pas dan een eigen risico als je een telefoon met een nieuwwaarde van meer dan 500 euro heeft.

  • Prestatie

Een goede telefoon verzekering herken je aan een individueel aanbod. Dus moet de verzekering een beperkte dekking, maar ook toevoegsel als een diefstalverzekering bieden.

  • Gegevensbescherming

Gegevensbescherming is vandaag een belangrijk onderwerp. Verzekeringen willen gewoonlijk heel veel daten van een nieuwe klant. simplesurance heeft slechts je mailadres en de IMEI-code van je apparaat nodig. Pas als je schade hebt vragen we naar je naam en adres.

  • Klantenservice

Als er nog steeds onbeantwoorde vragen over de verzekering zijn, is het goed om een keer de klantendienst te bellen. Op deze manier check je bereikbaarheid, kwaliteit en competentie van het team. Dat zal je wel helpen wanneer je klant bent en schade hebt.