GSM Verzekering

GSM Verzekering nuttig of niet?

Dat iedereen zijn mobiele telefoon zou moeten verzekeren, kun je niet definitief zeggen. Maar een GSM Verzekering kan in het bijzonder voor luxe smartphones zinvol zijn. Een nieuwe iPhone 6s kost tenminste 700 euro. Een telefoon verzekering tegen schade door vallen, schade door derden, vloeistofschade, bedieningsfouten en brand kost bij simplesurance voor 12 maanden 59,59 euro en met een extra diefstalverzekering 74,95 euro. Voor 24 maanden betaal je eenmalig 99,95 euro voor de normale polis en met diefstaldekking betaal je 119,95 euro. Bij ANWB betaal je 90,15 euro en bij mobiel-verzekering.nl even 119,88 per jaar. Dus is de GSM Verzekering van simplesurance een goedkope alternatieve tegenover bekende verzekeringen in Nederland.

 

Inboedel- of WA-verzekering dekking

Een verzekering voor jouw mobiele telefoon dekt het best schade die niet door een inboedel- of WA-verzekering al verzekerd zijn. Bijvoorbeeld dingen die vanwege onachtzaamheid gebeuren zoals uit de hand vallen of een glas water erover storten. Dergelijke schaden hebben de grootste waarschijnlijkheid en zijn niet door andere boven genoemde verzekeringen gedekt.

 

GSM Verzekering wel voor dure Smartphones

Als je een telefoon voor meerdere honderd euro’s hebt gekocht, zou het best zinnig zijn om daarvoor ook een verzekering af te sluiten. Ten eerste is het vergeleken met de aanschaf geen grote financiële investering en ten tweede krijg je als het na vijf maanden op de grond valt en kapot is de nieuwwaarde vergoed. En wat jammer zou het zijn als dit gebeurt en je geen telefoon verzekering hebt?