In Nieuws op 16 februari 2016, Geen reacties

Elektrisch Fiets Verzekering

Elektrische fiets – de toekomst van fietsen? Het aantal e-fietsen neemt snel toe. Alleen in 2014 werden er ruim 223.000 van in Nederland verkocht. Daarmee zijn in Nederland tegenwoordig 1,2 miljoen elektrische fietsen. Deze hebben inmiddels een marktaandeel van 21 procent. Maar de aanschaf van een elektrische fiets is vaak duur. Als je het geld eindelijk samen heeft, wil je dit natuurlijk ook goed in geval van diefstal of beschadiging door vandalisme verzekerd weten. Daarom is het zinnig een e-bike verzekering ervoor af te sluiten.

Elektrisch fiets verzekering – wat is belangrijk?

Voordat je een verzekering afsluit, is het best belangrijk om meerdere verzekeringen te vergelijken. Er is een aantal punten bij deze vergelijk belangrijk. Bij vele verzekeringen zorgen verschillende postcodes voor verschillende premies. Vervolgens is bij een elektrisch fiets verzekering ook de dekking van belang. Je kunt naast een diefstaldekking ook voor een dekking tegen beschadiging kiezen. Als laatste waar je rekening mee moet houden is het eigen risico. Niet ieder verzekeraar heeft dat in zijn contract maar soms kan een hoog eigen risico zelfs een goedkope fietsverzekering zinloos maken. Misschien heb je ook een specifiek wens. Bijvoorbeeld wil je de premie niet maandelijks maar een keer per jaar betalen.

E-bike verzekeren bij Klikzeker.nl

Klikzeker biedt een elektrisch fiets verzekering tegen diefstal en beschadiging ten gevolge van vandalisme zonder eigen risico. Bovendien eindigt de verzekeringsdekking automatisch na afloop van de gekozen looptijd zonder da je het moet opzeggen. Verder krijg je in geval van schade een snelle reparatie. En het maakt niet uit of je nu door Nederland of de Italiaanse Alpen toert. Met de e-bike verzekering van Klikzeker ben je in heel Europa verzekerd.

Wat doe ik in geval van schade?

Over een diefstal of beschadiging van je pedelec kun je ons op onze website inlichten. Je vult een claim formulier in en toen sturen we de schademelding aan de verzekering. Zodra de verzekering je claim heeft controleert en verwerkt, wordt het schadebedrag aan jou uitbetaald.