In Nieuws op 30 maart 2016, Geen reacties

Ebook verzekering & Boekenweek 2016

Van 12 tot en met 20 maart stond Nederland zoals ieder jaar weer in het teken van boeken tijdens de 81ste Boekenweek. Thema dit jaar was Duitsland onder het motto “Was ich noch zu sagen hätte”. Waar Duitsland natuurlijk vooral bekend staat om Berlijn, bratwurst, Goethe, Schiller en de Tweede Wereldoorlog, heeft onze Oosterbuur nog veel meer interessants te bieden. En wat is fijner dan ontspannen te lezen over deze onderwerpen?

Geschenkboek van de Boekenweek 2016 "Broer" van Esther Gerritsen.

Geschenkboek van de Boekenweek 2016 “Broer” van Esther Gerritsen.

De Boekenweek

Het Boekenweekgeschenk werd dit jaar geschreven door Esther Gerritsen, getiteld “Broer”. Je kreeg dit boek gratis bij besteding van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken of ebooks. Als je voor €12,50 ebooks kocht, kreeg je het Boekenweekgeschenk ook in de vorm van een ebook. Evenals met het gedrukte exemplaar kon je ook met de ebookversie op de laatste zondag van de Boekenweek gratis reizen met de NS.

Ebooks – een trend of de toekomst?

Door het uitgeven van het Boekenweekgeschenk als ebook reageert de Boekenweek op een trend die zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Ebook zijn namelijk voor veel lezers de normaalste zaak van de wereld. Wie heeft er nog boeken nodig als je 100 ebooks op je reader kunt zetten? Ebooks kunnen ook nog op verschillende apparaten gelezen worden, zowel op een laptop, tablet, smartphone als  e-reader. Steeds meer mensen ervaren dan ook het gemak van ebooks en daarmee wordt de toekomst van papieren boeken wat onzeker. Ebooks maken het lezen op reizen of onderweg natuurlijk makkelijker.

Ebook verzekering afsluiten

Mocht je er nu over nadenken om een Ebook aan te schaffen, dan is een Ebook verzekering ook niet geheel onverstandig. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het zou zonde zijn als uw apparaat beschadigd raakt, terwijl je er juist zoveel plezier aan hebt. Natuurlijk ben je in het zwembad of op het strand zuinig op je Ebook, maar ook een kop koffie of een glas water kan tijdens het lezen over je Ebook vallen en dan zijn apparaten ook maar apparaten die niet bestand zijn tegen waterschade. Als er roest binnenin het apparaat ontstaat, valt er weinig meer te redden. Wil je voorkomen dat je ontspannen vakantie onnodig in het water valt door schade aan je dierbare apparatuur? Verzeker je Ebook dan. Bij Klikzeker is je apparaat namelijk ook verzekerd tegen val- en stootschade. Verder biedt een Klikzeker Ebook verzekering/ Tablet verzekering ook dekking tegen bedieningsfouten, diefstal en brand. En dat alles krijg je makkelijk, zonder papierenrompslomp, via www.klikzeker.nl. Drie keer klikken en klaar – zo makkelijk gaat het.