In Nieuws op 15 maart 2016, Geen reacties

Duitsland: CeBIT 2016 stelt digitale transformatie centraal

Op dit moment vindt de 22e editie van de CeBIT in Hannover in Duitsland plaats. Tijdens de grootste jaarlijkse internationaal ICT beurs ligt dit jaar de focus op de digitalisering van maatschappij en economie. Met het topthema “d!conomy: join – create – succeed” wordt de mens in zijn rol als vormgever van de digitale transformatie geplaatst. „De digitalisering strekt zich uit tot alle delen van economie en maatschappij. Het is geen kortdurend verschijnsel. Het raakt alles en biedt op lange termijn grote kansen. Nu is het voor iedereen zaak om deze uitdagingen aan te nemen en het eigen bedrijf naar een succesvolle toekomst te leiden“, aldus Oliver Frese, bestuurslid van Deutsche Messe AG in Hannover.

CeBIT

Oliver Frese, bestuurslid van Deutsche Messe AG, tijdens de Persconferentie op 20 januari 2016

CeBIT – wat, waar, wanneer?

Jaarlijks vindt in Hannover de hoofdstad van Nedersaksen de CeBIT plaats. CeBIT is een internationale vakbeurs op het gebied van digitalisering. Van 14 tot 18 maart 2016 presenteren bedrijven thema’s van informatietechnologie en digitalisering, bijvoorbeeld big data, internet der dingen, social business, cloud-toepassingen, mobiele applicaties of IT-veiligheid.

De highlights van de CeBIT 2016

Een bijzonder highlight dit jaar is de Salesforce World Tour. Hier zullen deskundigen van gedachten over digitalisering wisselen. En deze voor marketingcampagnes gebruiken en daardoor gemeenschappelijk de distributie verbeteren. In workshops kunnen mensen deze ideeën onmiddellijk verwerkelijken.  Tegelijkertijd worden op de Developer World de software van de toekomst gepresenteerd.

Wegwijs worden op de “Hannover Messe”

Als je van plan bent naar Duitsland op de CeBit te reizen, raden we aan om de App te installeren. Daarmee vindt je makkelijk elke stand en je kunt ook een lijst met je favoriete workshops of exposanten saven.

Heb je het gemist een ticket te kopen of is Duitsland toch verafgelegen? Wees gerust je kunt via livestream bijwonen!