Jouw Apple iPhone verzekering

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Hulp?
Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de simplesurance iPhone verzekering

 • Omvattende dekking van de iPhone
 • Snelle schadeafwikkeling
 • Afsluiten tot 3 maanden na aankoop
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstaldekking (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

SSL Protected

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt allemaal gedekt door de Apple iPhone verzekering:

Displayschade

Het display van jouw apparaat breekt of door een val treedt er een technisch defect op.

Vloeistofschade

Jouw apparaat komt in contact met een vloeistof en werkt slechts beperkt of helemaal niet.

Diefstal

Met een diefstalverzekering ben je beschermd tegen diefstal, inbraak, beroving en plunderingen.

Schade door derden

Je geniet ook van een volledige verzekeringsdekking als je apparaat is beschadigd door sabotage of vandalisme.

Bedieningsfouten

Jouw apparaat is beschadigd door een bedieningsfout, zoals onhandigheid of onwetendheid.

Brandschade

Jouw apparaat is beschadigd door vuur of hitte, inclusief overspanning en kortsluiting.

Displayschade

Het display van jouw apparaat breekt of door een val treedt er een technisch defect op.

Vloeistofschade

Jouw apparaat komt in contact met een vloeistof en werkt slechts beperkt of helemaal niet.

Diefstal

Met een diefstalverzekering ben je beschermd tegen diefstal, inbraak, beroving en plunderingen.

Schade door derden

Je geniet ook van een volledige verzekeringsdekking als je apparaat is beschadigd door sabotage of vandalisme.

Bedieningsfouten

Jouw apparaat is beschadigd door een bedieningsfout, zoals onhandigheid of onwetendheid.

Brandschade

Jouw apparaat is beschadigd door vuur of hitte, inclusief overspanning en kortsluiting.

 • Waarom moet ik mijn iPhone verzekeren?

  Een iPhone is niet alleen een telefoon, maar ook een dagelijks gebruiksmiddel. Daardoor zijn de risico’s op een beschadiging of zelfs verlies natuurlijk groot. Daarom raden we altijd aan om een dure smartphone altijd te verzekeren. simplesurance biedt met de iPhone verzekering het ideale product, omdat deze verzekering jouw iPhone tegen alle typisch voorkomende schadegevallen beschermt. Een gebroken display is hier een goed voorbeeld van. Ook schade veroorzaakt door kortsluiting, waterschade, bedieningsfouten of brand is meeverzekerd. Omdat iPhone’s méér dan geliefd zijn, is het verder aan te raden om een aanvullende diefstaldekking voor jouw telefoon af te sluiten. Maar de keuze voor wel of geen diefstaldekking is natuurlijk geheel aan jou.

 • Dekking van de iPhone verzekering

  De iPhone verzekering van simplesurance biedt dekking tegen vloeistofschade, valschade, kortsluiting of bedieningsfouten. Zoals gezegd is diefstaldekking een extra optie. De iPhone verzekering van simplesurance biedt bovendien een snelle reparatie in geval van schade én wereldwijde dekking. Dus ben je op zoek naar een bescherming welke jouw Apple smartphone ook in het buitenland dekt? Met de simplesurance iPhoneverzekering is jouw telefoon wereldwijd verzekerd. En ja, dat betekent ook dat jouw Apple telefoon tijdens je vakantie gedekt is.

 • Waarom voor simplesurance kiezen?

  Verzekeringen zijn vaak vrij ingewikkeld, maar als online verzekeraar proberen wij het proces zo makkelijk mogelijk te houden. Ben je op zoek naar een telefoonverzekering waarbij alles snel en online geregeld wordt? Met een simplesurance-verzekering heb je geen papieren rompslomp, een deskundige klantenservice en een vaste looptijd. Bij simplesurance kies je namelijk zelf je looptijd (1 of 2 jaar) en na verloop hiervan loop je geen risico op automatische verlenging. Vul je e-mailadres en serie-/IMEI of factuurnummer in, kies een betaalwijze en lees onze polisvoorwaarden goed door. Daarna krijg je direct een bevestiging met je verzekeringsdocumenten toegestuurd. Vanaf dit moment loopt je iPhone geen onnodig risico meer!

Dit kan ook interessant zijn voor jou

Verzekering voor
iPhone X

vanaf € 104,95

Nu iPhone X verzekeren

Verzekering voor
Samsung Galaxy S9

vanaf € 94,95

Nu Samsung Galaxy S9 verzekeren

De voordelen van een simplesurance iPhone verzekeringen

Snel geholpen

Schade aan je iPhone of diefstal meld je direct via onze website. Onze Klantenservice neemt je claim in behandeling en helpt je graag verder.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle simplesurance-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw iPhone verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Heb je een iPhone dat je graag wilt verzekeren? Dat kan snel via onze website. Het enige dat we van je nodig hebben zijn je naam- en adresgegevens en een serienummer. De rest wijst zich vanzelf.

simplesurance - je iPhone eenvoudig online verzekeren!

Verzekeringen staan erom bekend vrij ingewikkeld te zijn. Niet bij simplesurance! Verzeker je toestel bij ons en je polis is zo geregeld. Je verzekerd je snel via onze website, hebt geen administratieve rompslomp meer (alles gaat via e-mail bij ons), wij bieden vaste looptijden en geen opzegtermijn. Klinkt dit goed? Verzeker jouw product dan vandaag nog bij simplesurance.

1. Verzekering uitzoeken

Geef jouw iPhone model plus nieuwprijs aan. Kies een looptijd, met of zonder diefstaldekking en je bent klaar om je te verzekeren.

2. Gegevens invullen

Geef vervolgens je emailadres in gevolgd door het serie-/IMEI of factuurnummer van jouw product en je persoonlijke gegevens - je ontvangt je polis direct per email.

3. Verzenden en klaar

Controleer je gegevens, kies voor betalen en je iPhone is, na betaling van de premie, direct verzekerd. Je ontvangt direct een e-mail.

Veelgestelde vragen over onze telefoonverzekeringen

"Hoe kan ik mijn nieuwe Apple iPhone verzekeren?"

Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw iPhone en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om naast de standaard dekking tegen schade, te kiezen voor een diefstaldekking. Daarmee is jouw Apple iPhone 100% verzekerd tegen alle risico´s. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. De verzekeringspolis sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

"Wat is de looptijd van mijn simplesurance iPhone verzekering?"

De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. Je hoeft niet op te zeggen. Ook wordt jouw contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering - voordat deze afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

“Mijn iPhone is beschadigd. Wat moet ik doen?”

Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte telefoon gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je iPhone zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie voor jou te verzorgen, vergoeden wij in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een vervangende iPhone. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer 0800 400 400 8.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: