Jouw Apple iPad verzekering

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Hulp?
Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de simplesurance iPad-verzekering:

 • Complete dekking van de iPad
 • Snelle schadeafwikkeling
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstaldekking (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

SSL Protected

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt allemaal gedekt door de Apple iPad verzekering:

Displayschade

Het display van jouw apparaat breekt of door een val treedt er een technisch defect op.

Vloeistofschade

Jouw apparaat komt in contact met een vloeistof en werkt slechts beperkt of helemaal niet.

Diefstal

Met een diefstalverzekering ben je beschermd tegen diefstal, inbraak, beroving en plunderingen.

Schade door derden

Je geniet ook van een volledige verzekeringsdekking als je apparaat is beschadigd door sabotage of vandalisme.

Bedieningsfouten

Jouw apparaat is beschadigd door een bedieningsfout, zoals onhandigheid of onwetendheid.

Brandschade

Jouw apparaat is beschadigd door vuur of hitte, inclusief overspanning en kortsluiting.

Displayschade

Het display van jouw apparaat breekt of door een val treedt er een technisch defect op.

Vloeistofschade

Jouw apparaat komt in contact met een vloeistof en werkt slechts beperkt of helemaal niet.

Diefstal

Met een diefstalverzekering ben je beschermd tegen diefstal, inbraak, beroving en plunderingen.

Schade door derden

Je geniet ook van een volledige verzekeringsdekking als je apparaat is beschadigd door sabotage of vandalisme.

Bedieningsfouten

Jouw apparaat is beschadigd door een bedieningsfout, zoals onhandigheid of onwetendheid.

Brandschade

Jouw apparaat is beschadigd door vuur of hitte, inclusief overspanning en kortsluiting.

De kenmerken van de simplesurance Apple iPad verzekering – en waarom je het nodig hebt

De kenmerken van de simplesurance Apple iPad verzekering – en waarom je het nodig hebt

 • Waarom moet je jouw iPad verzekeren?

  Er is bijna geen enkel apparaat dat zo wordt geroemd door zijn gebruikers als de Apple iPad. Men zweert bij de uitgelezen techniek in combinatie met het uitzonderlijke design. Toch kan een defect aan dit hoogwaardige apparaat heel snel zeer duur uitvallen. De iPad verzekering van simplesurance is daarom de ideale bescherming, omdat het jouw iPad onder andere verzekerd tegen displayschade, kortsluiting door te hoge spanning en vloeistofschade. Door zijn grote populariteit is de iPad helaas ook een geliefde buit voor dieven. Daarom raden wij je aan om jouw iPad met de aanvullende diefstaldekking te verzekeren.

 • Wat dekt een iPad verzekering van simplesurance?

  Een iPad verzekering dekt schade door kortsluiting, derden, vloeistoffen, bedieningsfouten, brand of diefstal. Als je de verzekering voor 2 jaar afsluit wordt het alleen goedkoper. Daarvoor krijg je een complete en wereldwijde dekking en een snelle reparatie in geval van schade. Je schade meldt je online via ons formulier en je krijgt direct een verzendlabel voor één van onze reparatiecentra toegestuurd. Daarmee stuur jij jouw iPad snel en makkelijk naar onze partner waarna je het na reparatie weer op het door jouw gekozen adres terugkrijgt.

 • Voordelen van een simplesurance-verzekering?

  Verzekeringen zijn vaak vrij ingewikkeld, maar als online verzekeraar proberen we het proces zo makkelijk mogelijk te houden. Ben jij op zoek naar een iPad verzekering waarbij alles snel en online geregeld wordt? Met een simplesurance-verzekering heb je geen papieren rompslomp, een vaste looptijd en een betrouwbare klantenservice. Bij simplesurance kies je zelf je contractduur (1 of 2 jaar) en na verloop hiervan loop je geen risico op automatische verlenging. Vul je e-mailadres en serie-/IMEI of factuurnummer in, kies een betaalwijze en lees onze polisvoorwaarden goed door. Je krijgt direct een bevestiging met daarin je verzekeringsdocumenten en je iPad is veilig!

Onze partner

Allianz
Mannheimer
Arag
Agila

De voordelen van een simplesurance iPad verzekering

Snel geholpen

Schade aan je iPad of diefstal meld je direct via onze website. Onze Klantenservice neemt je claim in behandeling en helpt je graag verder.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle simplesurance-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw iPad verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Heb je een iPad dat je graag wilt verzekeren? Dat kan snel via onze website. Het enige dat we van je nodig hebben zijn je naam- en adresgegevens en een serienummer. De rest wijst zich vanzelf.

simplesurance - je iPad eenvoudig online verzekeren!

Verzekeringen staan erom bekend vrij ingewikkeld te zijn. Niet bij simplesurance! Verzeker je iPad bij ons en je polis is zo geregeld. Je verzekerd je snel via onze website, hebt geen administratieve rompslomp meer (alles gaat via e-mail bij ons), wij bieden vaste looptijden en geen opzegtermijn. Klinkt dit goed? Verzeker jouw iPad dan vandaag nog bij simplesurance.

1. Verzekering uitzoeken

Kies jouw iPad model en geef de nieuwprijs aan. Kies een looptijd, met of zonder diefstaldekking en je bent klaar om je te verzekeren.

2. Gegevens invullen

Voer het serie- of factuurnummer van jouw iPad in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

3. Verzenden en klaar

Controleer je gegevens, kies voor betalen en je ipad is, na betaling van de premie, direct verzekerd. Je ontvangt direct een e-mail.

Veelgestelde vragen over onze iPad verzekering

"Hoe kan ik mijn nieuwe Apple Tablet verzekeren?"

Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw iPad en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om naast de standaard dekking tegen schade, te kiezen voor een diefstaldekking. Daarmee is jouw iPad 100% verzekerd tegen alle risico´s. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. De verzekeringspolis sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

"Wat is de looptijd van mijn simplesurance iPad verzekering?"

De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. U hoeft niet op te zeggen. Ook wordt je contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering – voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

“Mijn Tablet is beschadigd. Wat moet ik doen?”

Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte iPad gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je iPad zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie voor jou te verzorgen, vergoeden wij in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een vervangende iPad. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer 0800 400 400 8.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: