Jouw HTC verzekering

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Hulp?
Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de simplesurance HTC verzekering

 • Omvattende dekking van de HTC smartphone
 • Snelle reparatie in geval van schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstaldekking (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

SSL Protected

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt allemaal gedekt door de HTC verzekering:

 • Displayschade
 • Waterschade
 • Diefstal
 • Kortsluiting
 • Schade door derden
 • Bedieningsfouten
 • Brand

Valschade

Je HTC smartphone raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De simplesurance HTC smartphone verzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Vloeistofschade

Je HTC telefoon komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de simplesurance HTC verzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Diefstal

HTC smartphones hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw telefoon verzekerd tegen het risico van diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

Kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en het HTC smartphone tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. simplesurance repareert ook deze schade.

Schade door derden

Jouw HTC smartphone raakt door sabotage of vandalisme beschadigd? Ook in deze gevallen geniet je dankzij simplesurance volledige dekking!

Bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan het HTC smartphone als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt simplesurance voor een oplossing.

Brandschade

Raakt je HTC smartphone beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt simplesurance je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

Waarom zou je jouw HTC telefoon moeten verzekeren

HTC smartphones combineren eenvoudige elegantie met hoogwaardige technologie. Juist daarom kan reparatie van schade aan een HTC toestel een onberekenbaar risico opleveren. simplesurance bied met de HTC verzekering de juiste oplossing zodat jouw HTC beschermd is tegen bijvoorbeeld breukschade, kortsluiting, brand of verkeeerde bediening. Ook valschade, zoals het gevreesde gebroken scherm is afgedekt. Om je telefoon volledig te beschermen raden wij je aan om telefoons zoals de HTC One of de HTC One M8 te verzekeren met de simplesurance smartphoneverzekering inclusief diefstal dekking. De verzekering dekt jouw telefoon wereldwijd, zodat je ook in het buitenland, op reis of op vakantie goed verzekerd bent.

Dit kan ook interessant zijn voor jou

Verzekering voor
iPhone X

vanaf € 104,95

Nu iPhone X verzekeren

Verzekering voor
Samsung Galaxy S9

vanaf € 94,95

Nu Samsung Galaxy S9 verzekeren

De voordelen van een simplesurance HTC verzekering

Snel geholpen

Schade aan je HTC smartphone of diefstal meld je direct via onze website. Onze Klantenservice neemt je claim in behandeling en helpt je graag verder.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle simplesurance-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw HTC verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Heb je een HTC telefoon dat je graag wilt verzekeren? Dat kan snel via onze website. Het enige dat we van je nodig hebben zijn je naam- en adresgegevens en een serienummer. De rest wijst zich vanzelf.

simplesurance - je HTC telefoon eenvoudig online verzekeren!

Verzekeringen staan erom bekend vrij ingewikkeld te zijn. Niet bij simplesurance! Verzeker je toestel bij ons en je polis is zo geregeld. Je verzekerd je snel via onze website, hebt geen administratieve rompslomp meer (alles gaat via e-mail bij ons), wij bieden vaste looptijden en geen opzegtermijn. Klinkt dit goed? Verzeker jouw product dan vandaag nog bij simplesurance.

1. Verzekering uitzoeken

Geef jouw HTC model plus nieuwprijs aan. Kies een looptijd, met of zonder diefstaldekking en je bent klaar om je te verzekeren.

2. Gegevens invullen

Geef vervolgens je emailadres in gevolgd door het serie-/IMEI of factuurnummer van jouw product en je persoonlijke gegevens - je ontvangt je polis direct per email.

3. Verzenden en klaar

Controleer je gegevens, kies voor betalen en je iPhone is, na betaling van de premie, direct verzekerd. Je ontvangt direct een e-mail.

Veelgestelde vragen

"Tot wanneer kan ik nog een verzekering afsluiten voor mijn HTC?"

Je kunt je HTC tot 3 maanden na aankoop verzekeren. Houd er rekening mee dat als de verzekering meer dan 7 dagen vanaf de aankoopdatum op de originele aankoopbevestiging van het apparaat is afgesloten, een wachttijd van 6 weken van kracht is. Wij bieden geen schadevergoeding voor schades die in deze periode ontstaan.

"Welke prijs moet ik opgeven??"

Het is belangrijk dat je de originele aankoopprijs van het apparaat opgeeft en niet het gesubsidieerde bedrag (bijv. €1,- bij een abonnement). Je kunt de originele aankoopprijs bijvoorbeeld opvragen bij de verkoper, of online opzoeken. Vaak staat het bedrag ook vermeld op de aankoopfactuur.

“Moet ik mijn verzekering tijdig opzeggen?”

Nee, je hoeft niet op te zeggen. Het contract loopt automatisch af na de door jou gekozen looptijd. Voor het einde van de looptijd krijg je de mogelijkheid om het contract met nog een jaar de verlengen, echter alleen als je daar zelf voor kiest.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: