Jouw fietsverzekering

De complete verzekering voor jouw fiets - in heel Europa.

1 Jaar fietsverzekering Plus

De kenmerken van de simplesurance fietsverzekering

 • Géén eigen risico
 • Snelle reparatie in geval van schade
 • Dekking in heel Europa
 • Verzekerd tegen diefstal en inbraak
 • Onderstaande prijs geldt voor één jaar
Eenmalig
€ 21,95*
Incl. assurantiebelasting
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

SSL Protected

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt gedekt door de simplesurance fietsverzekering:

 • Diefstal & onderdelen diefstal
 • Roof & Inbraak
 • Vandalisme
 • Schade door vallen
 • Bedieningsfouten
 • Slijtage
 • Dekking in heel Europa

Diefstal

Inboedelverzekeringen dekken de schade meestal alleen als de fiets zich in je eigen huis of kelder bevond en deze door fietsdiefstal (met braaksporen) ontvreemd werd. Met de fietsverzekering van simplesurance blijf je bij diefstal ook buiten je eigen huis, niet zelf met de kosten zitten. Overigens ook als bijvoorbeeld een wiel of een zadel ontvreemd wordt. De kosten voor nieuwe onderdelen worden je zonder eigen risico uitgekeerd.

Inbraak

Ook wanneer de fiets door inbraak of door middel van roof ontvreemd wordt, worden de kosten door de simplesurance fietsverzekering gedekt. Er is géén eigen risico in deze gevallen.

Verzekerd tegen vandalisme

Wordt je fiets (ten dele) vernield door vandalisme, dan worden ook deze kosten door de simplesurance fietsverzekering gedekt zonder eigen risico.

Verzekerd tegen val- en ongevalschade

Is je fiets omgevallen of heb je een ongeluk gehad? Ook valschade wordt gedekt door de fietsverzekering van simplesurance! Winterse glijtaferelen zijn ons allemaal bekend – hoe voorzichtig je ook bent - we zijn allemaal weleens onderuit gegaan. En ook in de zomer zit een ongeluk in een klein hoekje. Plotseling remmen omdat weggebruikers je over het hoofd zien, een onverwachte openslaande autodeur of die tramrails waardoor je omkiept en je dierbare fiets schade oploopt: bij simplesurance is je fiets gedekt. Geef de schade op en simplesurance neemt de reparatiekosten over, zonder eigen risico.

Bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw fiets als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt simplesurance er met haar fietsverzekering voor dat je niet alleen met de kosten blijft zitten.

Verzekerd tegen slijtage

Zelfs tegen slijtage ben je verzekerd met de simplesurance fietsverzekering. Uitgesloten zijn echter remmen en banden aangezien die meer dan alle andere onderdelen aan slijtage onderhevig zijn.

In heel Europa verzekerd

Waar je ook op weg bent met je fiets, je bent altijd verzekerd. Of je nu toert door het Friese platteland of de Alpen, jouw fiets is overal verzekerd dankzij de dekking in heel Europa van de simplesurance fietsverzekering.
Onze partner

Allianz
Mannheimer
Arag
Agila

Jouw voordelen van een simplesurance fietsverzekering

Snel geholpen

Schade of verlies van jouw fiets kun je eenvoudig 24 uur per dag online melden. Wij zorgen meteen voor kostenovername bij reparatie of vervanging.

Complete dekking

Of het nu vandalisme, schade of (onderdelen) diefstal betreft, de reikwijdte van onze fietsverzekering gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

De simplesurance fietsverzekering heeft een vaste looptijd en wordt niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer!

Eenvoudig afsluiten

Je kunt altijd, met slechts enkele muiskliks, jouw fiets verzekeren. We hebben van jou alleen maar je e-mail adres en het merk en framenummer van de fiets nodig.

Zo makkelijk sluit je een fietsverzekering af bij simplesurance

Vergeet alles wat je tot nu toe over verzekeren weet. simplesurance maakt het je gemakkelijk: Géén papierwinkel, snel bestelproces, vaste looptijd en géén opzegtermijn. Zo ben je snel optimaal verzekerd en kun jij je weer bezighouden met de belangrijke dingen in het leven.

1. Verzekering uitzoeken

Kies de nieuwprijs van jouw fiets uit het dropdown menu en klik op Bestellen.

2. Gegevens invullen

Voer het framenummer of factuurnummer in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis voor je fietsverzekering kunnen toesturen.

3. Verzenden en klaar

Controleer ter afsluiting nog kort je gegevens.
Kies je betaalwijze
Klik “aankoop afsluiten”.
Je hebt nu direct een fietsverzekering!

Veelgestelde vragen over onze fietsverzekering

"Ik wil mijn fiets bij simplesurance verzekeren, hoe doe ik dat?"

Kies eenvoudig de nieuwwaarde van je fiets uit het dropdown menu. Vervolgens vul je jouw e-mailadres en het framenummer van de fiets in, mocht je het framenummer niet hebben dan kun je ook het merk en type fiets plus het factuurnummer invullen om je fiets te verzekeren. De polis en de voorwaarden van de fietsverzekering sturen we je na afloop van betaling direct per e-mail toe.

"Welke tweewielers kan ik bij simplesurance verzekeren?"

Je kunt normale fietsen en ook Pedelecs (in de volksmond ook wel e-bike genoemd) bij simplesurance verzekeren.

"Hoe oud mag mijn fiets maximaal zijn om deze nog bij simplesurance te kunnen verzekeren?"

Je kunt jouw fiets nog bij simplesurance verzekeren tot maximaal 3 maanden na aankoop.

“Mijn fiets is gestolen wat moet ik nu doen?”

Diefstal kun je eenvoudig melden bij ons op de website. Na het invullen van het schade formulier sturen wij jouw claim direct door naar de verzekeraar en geven hun de opdracht de claim te controleren en te verwerken. Doe tevens direct aangifte van de diefstal bij de politie. Na controle en goedkeuring worden de kosten voor de aanschaf van een nieuwe fiets door de verzekeraar overgenomen.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: