Jouw pedelec / e-bike verzekering

De complete verzekering voor jouw pedelec - in heel Europa.

1 Jaar pedelecverzekering Plus

De kenmerken van de e-bikeverzekering van simplesurance

  • Géén eigen risico
  • Snelle reparatie in geval van schade
  • Dekking in heel Europa
  • Verzekerd tegen diefstal en inbraak
  • Onderstaande prijs geldt voor één jaar
Eenmalig
€ 21,95*
Incl. assurantiebelasting
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

SSL Protected

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt gedekt door de pedelec / e-bike verzekering van simplesurance:

  • Diefstal & onderdelen diefstal
  • Roof & Inbraak
  • Vandalisme
  • Electrische schade
  • Dekking in heel Europa

Diefstal

Inboedelverzekeringen dekken de schade meestal alleen als de pedelec zich in je eigen huis of kelder bevond en deze door diefstal (met braaksporen) ontvreemd werd. Met de pedelecverzekering van simplesurance blijf je bij diefstal ook buiten je eigen huis, niet zelf met de kosten zitten. Overigens ook als bijvoorbeeld een wiel of een zadel ontvreemd wordt. De kosten voor nieuwe onderdelen worden je zonder eigen risico uitgekeerd.

Inbraak en roof

Ook wanneer de pedelec door inbraak of roof ontvreemd wordt, worden de kosten door de simplesurance verzekering gedekt. Er is géén eigen risico in deze gevallen.

Verzekerd tegen vandalisme

Wordt je pedelec (ten dele) vernield door vandalisme, dan worden ook deze kosten door de simplesurance pedelecverzekering gedekt zonder eigen risico.

Verzekerd tegen schade aan de elektronica

Bij pedelecs komt schade aan de elektronica het meest voor. Denk aan een accu die het begeeft of een trapsensor die niet meer naar behoren functioneert. Welke schade er ook ontstaat, het is vaak een duur grapje. Verzeker daarom de motor en de elektronica van jouw pedelec tegen schade door kortsluiting, overspanning en waterschade. Ook schade door het verkeerd bedienen van je pedelec wordt gedekt door de simplesurance-verzekering. Dien je schadeclaim in via de website (deze vind je bovenaan de homepage in het midden), dan worden de kosten vergoed door de verzekering.

In heel Europa verzekerd

Waar je ook op weg bent met je pedelec, je bent altijd verzekerd. Of je nu toert door het Friese platteland of de Alpen, jouw pedelec is overal verzekerd dankzij de dekking in heel Europa van de simplesurance pedelecverzekering.Onze partner

Allianz
Mannheimer
Arag
Agila

De voordelen van een simplesurance pedelec / e-bike verzekering

Snel geholpen

Schade of verlies van jouw pedelec kun je eenvoudig 24 uur per dag online melden. Wij zorgen meteen voor kostenovername bij reparatie of vervanging.

Complete dekking

Of het nu vandalisme, schade or (onderdelen) diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

De simplesurance pedelecverzekering heeft een vaste looptijd en wordt niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer!

Eenvoudig afsluiten

Heb je een elektrische fiets dat je graag wilt verzekeren? Dat kan snel via onze website. Het enige dat we van je nodig hebben zijn je e-mailadres en een productomschrijving. De rest wijst zich vanzelf.

Je e-bike eenvoudig online verzekeren met simplesurance!

Verzekeringen staan erom bekend vrij ingewikkeld te zijn. Niet bij simplesurance! Verzeker je Elektrische fiets bij ons en je polis is zo geregeld. Je verzekerd je snel via onze website, hebt geen administratieve rompslomp meer (alles gaat via e-mail bij ons), wij bieden vaste looptijden en geen opzegtermijn. Klinkt dit goed? Verzeker jouw Pedelec dan vandaag nog bij simplesurance.

1. Verzekering uitzoeken

Kies de nieuwprijs van jouw pedelec uit het dropdown menu en klik op Bestellen.

2. Gegevens invullen

Voer het framenummer of factuurnummer in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

3. Verzenden en klaar

Controleer ter afsluiting nog kort je gegevens.
Kies je betaalwijze
Klik “aankoop afsluiten”.
Jouw pedelec is direct verzekerd!

Veelgestelde vragen over onze e-bikeverzekering

"Ik wil graag mijn pedelec / e-bike verzekeren bij simplesurance, hoe doe ik dit?" 

Kies eenvoudig de waarde van je fiets uit het dropdown menu. Vervolgens vul je je e-mailadres en het framenummer van de pedelec in, mocht je het framenummer niet hebben dan kun je ook het merk en type fiets plus het factuurnummer invullen om je pedelec te verzekeren. De polis en de voorwaarden sturen we je na afloop van betaling direct per e-mail toe. 

 „Wat is het verschil tussen een pedelec en een e-bike?“

Een pedelec is een elektrische fiets en heeft alleen trapondersteuning tot 25 km/h en valt dus niet onder de snor- en bromfietswetgeving. Bij een e-bike is dit anders. Een e-bike is een elektrische fiets waar je niet zelf hoeft te trappen om vooruit te komen. De snelheid waarmee je ‘fietst’, bepaal je met de gashendel of knop aan het stuur. Ook zonder trappen komt deze fiets vooruit. Een e-bike wordt gezien als motorvoertuig: een WAM verzekering (Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen) en helm zijn dan ook verplicht. 

 „Hoe oud mag mijn pedelec / e-bike maximaal zijn om hem nog te kunnen verzekeren?“ 

 Je kunt je pedelec bij simplesurance verzekeren tot maximaal 3 maanden na aankoop. 

 “Mijn pedelec is gestolen, wat moet ik doen?” 

Diefstal van je pedelec kun je gemakkelijk bij ons op de website melden. Na het invullen van het claim formulier sturen we jouw schademelding door aan de verzekeraar en vragen hun de claim te controleren en te verwerken. Doe tevens direct aangifgte van de diefstal bij de politie, na controle door de verzekeraar wordt dan het schadebedrag aan jou uitbetaald.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: