Jouw camera verzekering

Zodat geen snapshot meer verloren gaat!

Hulp?
Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de simplesurance camera verzekering:

 • Volledige dekking van jouw camera
 • Snelle reparatie in geval van schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstalverzekering (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

SSL Protected

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt allemaal gedekt door de simplesurance camera verzekering:

 • Displayschade
 • Waterschade
 • Diefstal
 • Kortsluiting
 • Schade door derden
 • Bedieningsfouten
 • Brand

Valschade

Je camera raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De simplesurance camera verzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Vloeistofschade

Je camera komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de simplesurance camera-verzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Diefstal

Camera´s hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw camera verzekerd tegen het risico van camera diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

Kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en het camera tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. simplesurance repareert ook deze schade.

Schade door derden

Jouw camera raakt door sabotage of vandalisme beschadigd? Ook in deze gevallen geniet je dankzij simplesurance volledige dekking!

Bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan het camera als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt simplesurance voor een oplossing.

Brandschade

Word je camera beschadigd of vernield door brand, dan helpt simplesurance je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

De kenmerken van de simplesurance camera verzekering

De camera is onze onmisbare metgezel tijdens reizen en vrije tijd. We leggen er de mooiste momenten van het jaar mee vast, om ze later met plezier te kunnen laten zien aan vrienden en kennissen: foto's van het laatste gezellige feest, of de eerste zwempogingen van de kinderen.
Door het vele gebruik is jouw camera natuurlijk altijd blootgesteld aan risico’s. Er wordt mee geëxperimenteerd en hij wordt over lange afstanden getransporteerd. Het is dan maar zo gebeurd dat de camera valt; in het slechtste geval in het water.
Een camerareparatie is secuur werk en kan al snel erg duur zijn. De camera-verzekering van simplesurance is een op maat gemaakte oplossing om camera's te verzekeren tegen de gevolgen van vallen, waterschade, kortsluiting of brand. Als aanbieder van camera verzekeringen biedt simplesurance zowel de fanatieke amateurfotograaf als de eenvoudige kiekjesschieter een optimale bescherming van hun camera's.
Speciaal voor de duurdere modellen, is het raadzaam om voor een verzekering inclusief anti-diefstalverzekering te kiezen. Die geeft ook in het buitenland volledige verzekeringsdekking als je de camera mee op vakantie neemt. simplesurance biedt met de camera verzekering niet alleen een schadedekking, maar ook een anti-diefstaldekking.

Onze partner

Allianz
Mannheimer
Arag
Agila

Jouw voordelen van een simplesurance camera verzekering

Snel geholpen

Schade aan je camera of diefstal meld je direct via onze website. Onze Klantenservice neemt je claim in behandeling en helpt je graag verder.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle simplesurance-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw camera verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Heb je een camera die je graag wilt verzekeren? Dat kan snel via onze website. Het enige dat we van je nodig hebben zijn je naam- en adresgegevens en een serienummer. De rest wijst zich vanzelf.

Zo simpel gaat het met simplesurance

Verzekeringen staan erom bekend vrij ingewikkeld te zijn. Niet bij simplesurance! Verzeker je toestel bij ons en je polis is zo geregeld. Je verzekerd je snel via onze website, hebt geen administratieve rompslomp meer (alles gaat via e-mail bij ons), wij bieden vaste looptijden en geen opzegtermijn. Klinkt dit goed? Verzeker jouw camera dan vandaag nog bij simplesurance.

1. Verzekering uitzoeken

Kies jouw product en geef het model plus nieuwprijs aan. Kies een looptijd, met of zonder diefstaldekking en je bent klaar om je te verzekeren.

2. Gegevens invullen

Voer het serienummer of factuurnummer van jouw camera in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

3. Verzenden en klaar

Controleer je gegevens, kies voor betalen en je product is, na betaling van de premie, direct verzekerd. Je ontvangt direct een e-mail.

Veelgestelde vragen

"Hoe kan ik mijn nieuwe camera verzekeren?"

Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw camera en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om, naast uitsluitend de bescherming tegen schade, ook - als optie - te kiezen voor een anti-diefstalbeveiliging, om jouw camera 100% te verzekeren. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. Het verzekeringscertificaat sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

"Wat is de looptijd van de overeenkomst van mijn simplesurance camera verzekering?"

De camera verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jouw gekozen looptijd. Je hoeft niet op te zeggen. Ook wordt je contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering - voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

“Mijn camera is beschadigd. Wat moet ik doen?”

Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte camera gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je camera zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie voor jou te verzorgen, vergoeden wij in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een nieuwe camera. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer 0800 400 400 8.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: