Zonder zorgen met diefstal dekking voor jouw camera

Voorkom hoge kosten voor de aanschaf van een nieuwe camera met de simplesurance camera verzekering.

SSL

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit biedt de camera diefstalverzekering van simplesurance

Voor snapshots en selfies gebruik je al lang niet meer je camera maar je smartphone. Toch zijn er momenten die je graag vastlegt met een echte camera, bijvoorbeeld als je op reis bent of tijdens een familie bijeenkomst. De verkoop van camera´s loopt door de opmars van de smartphone wel enigszins terug echter stijgt de waarde van de camera´s die nog wel gekocht worden. Als je namelijk echt goede foto´s wilt maken heb je natuurlijk een spiegelreflex camera nodig. Vooral in gebieden waar veel toeristen onderweg zijn, zijn camera´s bij dieven een geliefde buit. Een goede verzekering voor jouw camera met diefstaldekking is dan ook een echte aanrader. Zo krijg je snel een financiële tegemoedkoming en kun je weer snel een nieuwe camera kopen zonder zelf met de kosten te blijven zitten.

Natuurlijk blijft de beste oplossing om diefstal te voorkomen, door de camera altijd zeker mee te dragen. Dit kun je doen door een goede cameratas te gebruiken en natuurlijk altijd met een riem of een lint aan om je nek of aan je pols vastmaken. Daarnaast is het raadzaam om eerdere geheugenkaarten mee te nemen als je op vakantie bent of dagelijks een backup te maken op je laptop, op deze manier ben je ten minste niet alle foto´s kwijt als je camera toch gestolen wordt. Met de simplesurance verzekering is in ieder geval je camera gedekt tegen valschade, waterschade, kortsluiting en optioneel tegen diefstal. Zo ben je als hobbyfotograaf of professionele fotograaf altijd zeker onderweg.

 

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw camera tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van simplesurance.

Jouw voordelen bij een simplesurance camera diefstal verzekering

Met slechts een klik voeg je diefstaldekking toe aan je simplesurance camera verzekering. De simplesurance camera verzekering biedt dekking tegen schades en ongevallen waarbij de fabrieksgarantie niet van toepassing is. Onderstaand kun je zien waarom het zich loont om een simplesurance camera verzekering inclusief diefstaldekking af te sluiten.

Verzekerd je tegen de volgende schadegevallen Standaard fabrieksgarantie Simplesurance cameraverzekering
Diefstaldekking
Display- val- en breukschade
Waterschade
Bedieningsfouten
Beschadiging door derden
Kortsluiting, overspanning
Brandschade
Wereldwijde dekking

Jouw simplesurance camera diefstal verzekering – diefstaldekking en nog veel meer.

Met simplesurance ben je zonder zorgen op weg of het nu onderweg naar het werk is of op reis, zodat je kunt genieten van het moment zonder je zorgen te maken over je kostbare bezittingen. In geval van diefstal krijg je van ons snel geld voor de aanschaf van een nieuwe telefoon, camera, tablet of fiets.

 • Verzekerd tegen diefstal

  Vooral nieuwe camera´s zijn erg geliefd bij dieven. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw camera verzekerd tegen het risico van diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

 • Verzekerd tegen schade door derden

  Een vriend heeft jouw camera gebruikt en deze per ongeluk beschadigd? Of je camera werd door een onbekende persoon moedwillig beschadigd? Ook in zulke gevallen ben je dankzij simplesurance volledig verzekerd.

 • Verzekerd tegen brandschade

  Raakt je camera beschadigd of wordt vernield door brand, dan helpt simplesurance je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

 • Verzekerd tegen waterschade

  Je camera komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in een plas valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de simplesurance camera verzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

 • Verzekerd tegen schade door vallen

  Je camera kan beschadigd raken als deze valt of hard in aanraking komt met een ander object. De simplesurance camera verzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

 • Verzekerd tegen kortsluiting

  Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en de camera tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. simplesurance repareert ook deze schade.

 • Verzekerd tegen schade door bedieningsfouten

  Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw camera als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt simplesurance voor een oplossing.

 • Wereldwijde dekking

  Of het nu thuis is of tijdens je vakantie op een caribisch eiland, jouw camera is overal verzekerd.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw camera tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van simplesurance.

Dit kan ook interessant zijn voor jou

vanaf 14,95 €
Computer
Verzekering voor
Computer
vanaf 14,95 €
Spielekonsole
Verzekering voor
Spielekonsolen

Onze partner